marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNEO sedaj tudi kot aplikacija za pametne TV sprejemnike
04.12.2020

Platforma NEO je odslej naročnikom televizije Telekoma Slovenije na voljo tudi kot aplikacija NEO TV Lite, ki deluje na pametnih TV sprejemnikih z operacijskim sistemom Android TV od različice 7.0 dalje. Na ta način je rešitev NEO naročnikom na voljo prek NEO Smartboxa, aplikacije NEO za mobitele in tablice ter odslej tudi aplikacije za pametne televizorje.

slikaA1 Slovenija omogoča plačevanje storitev in vsebin podjetja Apple preko mesečne položnice
04.12.2020

Danes so pri A1 Slovenija pričeli svojim naročnikom ponujati možnost plačevanja za njihove najljubše vsebine in storitve, ki jih ponuja podjetje Apple, vključno z aplikacijami iz App Store, Apple Music, Apple TV+, serijami in filmi iz aplikacije Apple TV, knjigami iz Apple Books in storitvi shranjevanja podatkov v oblaku iCloud z vsemi Applovimi izdelki prek mesečne položnice za mobilne storitve.

slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

članki

Več kot pol milijarde mobilnikov vsebuje Flash Lite Player


15.04.2008
Objavil: Marko Likar

Pri Adobe Systems so najavili, da je v prometu več kot 500 milijonov mobilnih naprav z Flash Lite Player aplikacijo. Dotična aplikacija je v prejšnjem letu zabeležila več kot 150 odstotno rast in je implementirana v večino aktualnih naprav in je v uporabi pri vseh največjih proizvajalcih mobilnikov.

Prav tako je Adobe najavil, da so podpisali pogodbo z Microsoftom o uporabi Flash Lite Player aplikacije v vse naprave z Windows Mobile operacijskim sistemom.

Al Ramadan, predsednik oddelka Adobe Mobile je dejal: ''Več kot pol milijarde mobilnih naprav ima v tem trenutku implementiran Flash Lite Player, kar je že zavidljiva številka, vsekakor pa ostaja naš cilj to številko še povečati. Podpis pogodbe z Microsoftom nam bo omogočil prav to, prav tako nam odpira nove možnosti implementacije ostalih Adobe aplikacij, poznanih iz Windows operacijskega sistema na domačem računalniku.''

Vsi največji proizvajalci mobilnih naprav, kot so LG, Motorola, Nokia, Samsung, SonyEricsson ter ostali, implementirajo Flash Lite Player v svoje izdelke. Aktualni izdelki, ki vsebujejo najnovejši Flash Lite Player 3 so Nokia N95, Nokia N96, Sony Ericsson serija C ter naprave na tujih trgih, npr. NTT DoCoMo 905i.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki