marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Adidas predstavil aplikacijo Vamos Leo


14.06.2014
Objavil: Dare Gliha

Z namenom, da nogometni navdušenci ne bi zamudili prav ničesar, kar se bo z Leom Messijem dogajalo na Svetovnem prvenstvu v Braziliji, je adidas predstavil brezplačno mobilno aplikacijo Vamos Leo. Gre za najbolj obsežno aplikacijo v realnem času, ki pokriva prav vse trenutke, ki so povezani z udeležbo argentinskega super zvezdnika na prvenstvu.

Aplikacija vsebuje številne ekskluzivne informacij o argentinskem kapetanu, vključno z odštevanjem do pričetka tekem argentinske reprezentance in s skupkom vseh uradnih novic o dobitniku štirih zlatih žog. Aplikacija obenem vsebuje tudi zavihek, ki uporabniku v realnem času omogoča dostop do zbirke vseh razprav o Messiju, ki tekom prvenstva potekajo na družbenih omrežjih. Poleg tega, da sledijo novicam, pa se lahko nogometni navdušenci tudi sami aktivno vključijo v razprave o enem najboljših nogometašev na svetu. Preko aplikacije bodo Messijevi oboževalci v realnem času prejemali tudi fotografije, ki jih bodo med tekmami posneli fotografi Messijeve ekipe. Te pa bodo lahko tudi nemudoma uredili z različnimi filtri in dodatki ter jih prek družbenih omrežji delili s svojimi prijatelji ter tako dodali svoj osebni pečat velikim nogometnim trenutkom.

Aplikacija Vamos Leo je brezplačno na voljo v spletnih trgovinah Google Play in App Store. Nogometni zanesenjaki se tako lahko z vsem dogajanjem seznanijo še pred prvo tekmo Argentine, ki se bo jutri, 15. junija pomerila z reprezentanco Bosne in Hercegovine. Vsi, ki si bodo aplikacijo naložili, pa bodo sodelovali tudi v žrebu za privlačne nagrade, med katerimi so celo vstopnice za ogled finalne tekme svetovnega prvenstva.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki