marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

ACCESS NetFront v Huawei mobilnikih


13.10.2009
Objavil: Mitja Zupančič

Podjetje Huawei je izbralo NetFront mobilni spletni brskalnik za njihove na globalne trge usmerjene WCDMA naprave. Podjetje je pred tem uporabljalo prejšnjo različico spletnega brskalnika v svojih ne-kitajskih različicah CDMA telefonov.

Poleg uporabe NetFront brsklanika na WCDMA napravah, družbi HUAWEI in ACCESS China načrtujeta za podporo kitajskega 3G trga razvoj TD-SCDMA rešitve, integrirane z napredno tehnologijo ACCESS.

"Zadovoljni smo z našim sodelovanjem s podjetjem Huawei, ki je eden od vodilnih svetovnih ponudnikov telekomunikacijskih rešitev," je dejal Pierre Suhandinata, predsednik in izvršni direktor ACCESS Kitajska. "ACCESS je namenjen zagotavljanju najbolj naprednih mobilnih internetnih tehnologij in storitev z dodano vrednostjo za končne uporabnike, telekomunikacijske operaterje in druge akterje industrije. Veselimo se sodelovanja s podjetjem Huawei, da bi uporabnikom po vsem svetu omogočili čimbolj celovito mobilno doživetje."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki