marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

članki

AAA bo ponudil navigacijo za BlackBerry


22.03.2008
Objavil: Borut Groboljšek

AAA (American Automobile Association) je objavil, da je za nalaganje na BlackBerry 8830 in BlackBerry Pearl 8310 na voljo AAA Mobile. Naročniki na AAA Mobile, ne glede na to ali so člani AAA, lahko sedaj na BlackBerry pametne telefone sprejemajo slikovna in zvočna navodila za potovalne destinacije v ZDA.

Na voljo so jim tudi s strani AAA odobrene zanimivosti (POI - points od interest) vključujoč hotele in restavracije. Prav tako lahko iščejo med več kot 100.000 lokacijami, na katerih imajo člani AAA s člansko izkaznico popuste.

Uporabniki tako na svojem telefonu lahko pregledajo AAA-jev opis želene zanimivosti, na zaslon dobijo zemljevid z želenim ciljem in zvočna navodila kako do cilja priti. Lokacijo lahko shranijo tudi med zaznamke za hiter priklic v prihodnosti.

Sistem je zasnovan na platformi vodilnega ponudnika lokacijsko pogojenih storitev Networks In Motion (NIM). AAA Mobile lahko uporabniki omenjenih mobilnikov naložijo za mesečno naročnino 9,99 USD.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki