marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

A1 predstavlja Staro za novo


14.06.2017
Objavil: Dare Gliha

Ponudba Staro za novo uporabnikom A1 omogoča, da v poslovalnice A1 prinesejo svoj stari telefon in prihranijo pri nakupu novega. V A1 bodo namreč rabljeno napravo primerno ovrednotili, jo odkupili, njeno vrednost pa upoštevali pri ceni novega telefona ali tablice.

Hkrati bodo uporabniki s tem svojim odsluženim napravam omogočili ponovno življenje, saj bodo odkupljene naprave obnovljene in dane v ponovno rabo ali reciklirane. Ponudba Staro za novo poleg tega vključuje brezplačno zbiranje in recikliranje nedelujočih telefonov in tablic, a brez odkupne vrednosti.



»Dva od temeljev poslovanja A1 sta odgovorno ravnanje in postavljanje uporabnika v središče naše pozornosti. Ponudba Staro za novo na enem mestu združuje oboje. Uporabniki pogosto ne vedo, kaj storiti z napravami, ki jih ne uporabljajo več, prav tako pa vedno večje število zavrženih naprav škoduje okolju. Zato smo uporabnikom kot prvi v Sloveniji ponudili možnost, da v naših trgovinah na preprost način dobijo ustrezno vrednost za naprave, ki jih ne bodo več uporabljali. Tako ne samo prihranijo pri nakupu nove naprave, ampak tudi pomagajo pri tem, da bodo naprave ali materiali, iz katerih so, v določeni obliki živeli dalje in tako ne bodo obremenjevali okolja,« je dejal Jure Bohinc, vodja za upravljanje ponudbe in vrednosti v A1 Slovenija.

Ponudba Staro za novo je namenjena vsem zasebnim naročnikom A1, tako obstoječim kot novim. Uporabniki lahko na katero koli prodajno mesto A1 prinesejo svoj stari, še delujoč mobilni telefon ali tablico, ki jo bodo prodajalci ovrednotili glede na znamko, model in ohranjenost. Ocenjena vrednost odkupa stare naprave se nato upošteva v obliki znižane cene nove naprave ob vezavi za 12 ali 24 mesecev.

Prodajalci A1 bodo prav tako brezplačno prenesli podatke iz stare naprave na novo ter poskrbeli, da se pomembne vsebine z menjavo naprave ne izgubijo. Vsak naročnik lahko v odkup hkrati odda do tri telefone ali tablice, njihova skupna vrednost pa se bo upoštevala pri znižani ceni nove.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki