marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Dobrih 900.000 uporabnikov mobilnega Planeta


09.01.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel je svoj mobilni portal Planet prvič predstavila 15. februarja 2003, do danes pa je omenjeni portal zabeležil že dobrih 900.000 uporabnikov. Portal uporabnikom prinaša širok in pester nabor informativnih, uporabnih, zanimivih ter zabavnih vsebin in storitev v obliki teksta, slik, zvoka in videa.

Tako je na mobilnem Planetu med drugim mogoče najti dnevno sveže novice iz Slovenije in tujine, športne novice, vremensko napoved za Slovenijo in Evropo, stanje na slovenskih cestah, podatke o snežnih razmerah na priljubljenih smučiščih doma, v Italiji in Avstriji. Ne manjka pa tudi zabavnih vsebin, kjer lahko uporabniki pobrskajo med horoskopi, glasbenimi lestvicami, filmskimi novostmi, trači in številnimi drugimi zanimivimi vsebinami. Portal ponuja tudi popoln nabor vsebin za mobilnike, saj lahko uporabniki izbirajo med vedno novimi ozadji, temami, melodijami, uverturami in igrami, poseben sklop pa je namenjen sporočanju oz. komunikaciji med uporabniki.

Največja prednost mobilnega portala Planet v primerjavi z drugimi portali je njegova mobilnost in dostopnost kjerkoli in kadarkoli, prikaz portala pa se prilagaja zmogljivostim posameznega modela mobilnika.

Mobilni Planet dopolnjuje spletni portal Planet (www.planet.si). Le-ta predstavlja popolno podporo vseh osebnih nastavitev na mobilnem Planetu, decembra 2006 pa je zabeležil jubilejnega 150.000. registriranega uporabnika. Do Planeta lahko uporabniki dostopajo tudi prek dlančnikov (www.planet.si/pda).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki