marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

Dobrih 900.000 uporabnikov mobilnega Planeta


09.01.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel je svoj mobilni portal Planet prvič predstavila 15. februarja 2003, do danes pa je omenjeni portal zabeležil že dobrih 900.000 uporabnikov. Portal uporabnikom prinaša širok in pester nabor informativnih, uporabnih, zanimivih ter zabavnih vsebin in storitev v obliki teksta, slik, zvoka in videa.

Tako je na mobilnem Planetu med drugim mogoče najti dnevno sveže novice iz Slovenije in tujine, športne novice, vremensko napoved za Slovenijo in Evropo, stanje na slovenskih cestah, podatke o snežnih razmerah na priljubljenih smučiščih doma, v Italiji in Avstriji. Ne manjka pa tudi zabavnih vsebin, kjer lahko uporabniki pobrskajo med horoskopi, glasbenimi lestvicami, filmskimi novostmi, trači in številnimi drugimi zanimivimi vsebinami. Portal ponuja tudi popoln nabor vsebin za mobilnike, saj lahko uporabniki izbirajo med vedno novimi ozadji, temami, melodijami, uverturami in igrami, poseben sklop pa je namenjen sporočanju oz. komunikaciji med uporabniki.

Največja prednost mobilnega portala Planet v primerjavi z drugimi portali je njegova mobilnost in dostopnost kjerkoli in kadarkoli, prikaz portala pa se prilagaja zmogljivostim posameznega modela mobilnika.

Mobilni Planet dopolnjuje spletni portal Planet (www.planet.si). Le-ta predstavlja popolno podporo vseh osebnih nastavitev na mobilnem Planetu, decembra 2006 pa je zabeležil jubilejnega 150.000. registriranega uporabnika. Do Planeta lahko uporabniki dostopajo tudi prek dlančnikov (www.planet.si/pda).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki