marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

800-odstotna rast Ovi Trgovine


06.06.2011
Objavil: Dare Gliha

Ovi Trgovina zabeleži do pet milijonov prenosov aplikacij dnevno, kar je skoraj osemkrat več kot pred letom dni. V zadnjih dveh mesecih je bilo več kot 35 odstotkov vseh prenosov iz Ovi Trgovine izvedenih na mobilnih telefonih Serije 40.

Na svetu je 175 milijonov uporabnikov, ki aktivno uporabljajo storitve Nokia. Večina med njimi uporablja tudi storitve Ovi. Na globalni ravni je mejnik enega milijona prenosov iz Ovi Trgovine preseglo že 158 razvijalcev iz 41 držav.

V Ovi Trgovini lahko uporabniki dostopajo tudi do več kot petsto lokalnih aplikacij iz jadranske regije. Z vzpostavljanjem stimulativnega okolja za lokalno razvijalsko skupnost in s spodbujanjem lokalnih razvijalcev k razvoju aplikacij za operacijska sistema Symbian in S40 ter telefone Nokia s sistemom Windows Phone bo število lokalnih aplikacij v Ovi Trgovini v prihodnje še naraščalo.

V začetnem obdobju je preoblikovana Ovi Trgovina na razpolago za telefone Nokia N8, Nokia E7, Nokia C7 in Nokia C6-01, kar je tudi že prispevalo k povečanju števila prenosov. Poleg tega bodo uporabniki, ki bodo v obdobju od 20. maja do 31. julija 2011 kupili novo Nokio N8, Nokio E7, Nokio C6-01 ali Nokio C7 ob nakupu prejeli darilo 20 brezplačnih iger. Na svoj novi pametni telefon jih bodo lahko prenesli iz Ovi Trgovine, med njimi pa bodo tudi igre Angry Birds Rio, Angry Birds Seasons in Rally Master Pro.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki