marketing
več | arhivpoudarjeno.
slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

članki

62 inčni zaslon za iPhone?!


11.04.2009
Objavil: Mitja Zupančič

Pri proizvajalcu prenosnih virtualnih zaslonov so v njihov portfelj dodali še združljivost z Applovim iPhonom. Sedaj je tudi na popularnem itelefonu možno spremljati multimedijo v velikem obsegu, namreč virtualni zaslon je ekvavilent 62 inčnem zaslonu, gledan iz slabih treh metrov.

"Nova združljivost z iPhonom in že pred časom omenjena novost Wrap 920AV s kompletom Augmented Reality Accessory Kit ohranja podjetje Vuzix pri vrhu mobilne video in 3D revolucije," je povedal predsednik podjetja Paul Travers. "Naši izdelki postajajo vse cenejši, lažje dobavljivi in združljivejši z veliko večino vsebin in mobilnih naprav. Množična adopcija Vuzix Video Eyewear je neizogibna. Izjemno smo veseli, da lahko končno tudi uradno razširimo združljivost tudi iPhone entuzijastom," je še dodal Travers.

Priloženo kablovje podpira tudi 3D video posnetke in ga najdemo v popolnoma celotnemu portfelju AV izdelkov. Kabli se dobijo tudi ločeno in jih je možno uporabiti na vseh izdelkih AV serij, podjetja Vuzix.

iWear VR920 je najbolj prodajani izdelek, medtem ko je iWear AV310 Widescreen prvi virtualno resničnostni sistem v formatu 16:9.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki