marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

Orto Smart ponovno v ponudbi


20.02.2005
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil Vodafone mladim uporabnikom ponovno nudi naročniški paket Orto Smart, tokrat brez časovnih omejitev za sklepanje naročniškega razmerja. Paket je na voljo vsem mladim od 15 do 27 let. Mesečna naročnina znaša 1.200 SIT, v skupini Partner bonus pa le 1.000 SIT.

Uporabniki tega paketa pošiljajo SMS-e za 5 SIT, se pogovarjajo v omrežju Si.mobil Vodafone za 5 SIT na minuto in z Opcijo mobilni kličejo uporabnike v Mobitel in Debitel za 22 SIT na minuto.

Ponudbi naročniških mobilnih telefonov se ponovno pridružuje športni siemens M65, že za 15.000 SIT. Poleg telefona bo kupec dobil tudi posebno darilo: kolesarski števec in nosilec za mobilnik v enem, t. i. bike-o-meter.

Zimsko obarvan je tudi Vodafone live!, ki poleg številnih koristnih in zanimivih informacij in storitev prinaša tudi številne nove vsebine. Uporabniki bodo ob prazniku zaljubljencev aktualne melodije in slike našli v novi rubriki Valentinovo. Svoje smučarske sposobnosti pa bodo lahko preizkusili v novi igri Head Ski Cup 2005. Portal Vodafone live! je v prvih sedmih mesecih delovanja obiskalo že 78,4 % vseh uporabnikov, ki s svojimi telefoni lahko dostopajo do tega globalnega produkta.

Vsi naročniki Si.mobil Vodafone, ki bodo do 31. marca 2005 gostovali v omrežjih avstrijskega A1, italijanskega Vodafone Omnitela, francoskega SFR in švicarskega Swisscoma, bodo za klice v Slovenijo in klice v vsa omrežja znotraj države gostiteljice odšteli 50 % manj kot sicer. Vse, kar mora narediti uporabnik, je, da pošlje SMS s ključno besedo ZIMA na številko 9443.

Vsem novim in obstoječim naročnikom Si.mobil Vodafone sedaj omogoča popust pri nakupu predplačniškega paketa Halo Partner Bonus. Naročniki lahko popust, ki znaša 4.000 SIT na redno ceno predplačniškega paketa Halo, izkoristijo do 31. marca 2005. Po tem obdobju bo vrednost Halo Partner Bonusa znašala 2.000 SIT.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki