marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Orto Smart ponovno v ponudbi


20.02.2005
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil Vodafone mladim uporabnikom ponovno nudi naročniški paket Orto Smart, tokrat brez časovnih omejitev za sklepanje naročniškega razmerja. Paket je na voljo vsem mladim od 15 do 27 let. Mesečna naročnina znaša 1.200 SIT, v skupini Partner bonus pa le 1.000 SIT.

Uporabniki tega paketa pošiljajo SMS-e za 5 SIT, se pogovarjajo v omrežju Si.mobil Vodafone za 5 SIT na minuto in z Opcijo mobilni kličejo uporabnike v Mobitel in Debitel za 22 SIT na minuto.

Ponudbi naročniških mobilnih telefonov se ponovno pridružuje športni siemens M65, že za 15.000 SIT. Poleg telefona bo kupec dobil tudi posebno darilo: kolesarski števec in nosilec za mobilnik v enem, t. i. bike-o-meter.

Zimsko obarvan je tudi Vodafone live!, ki poleg številnih koristnih in zanimivih informacij in storitev prinaša tudi številne nove vsebine. Uporabniki bodo ob prazniku zaljubljencev aktualne melodije in slike našli v novi rubriki Valentinovo. Svoje smučarske sposobnosti pa bodo lahko preizkusili v novi igri Head Ski Cup 2005. Portal Vodafone live! je v prvih sedmih mesecih delovanja obiskalo že 78,4 % vseh uporabnikov, ki s svojimi telefoni lahko dostopajo do tega globalnega produkta.

Vsi naročniki Si.mobil Vodafone, ki bodo do 31. marca 2005 gostovali v omrežjih avstrijskega A1, italijanskega Vodafone Omnitela, francoskega SFR in švicarskega Swisscoma, bodo za klice v Slovenijo in klice v vsa omrežja znotraj države gostiteljice odšteli 50 % manj kot sicer. Vse, kar mora narediti uporabnik, je, da pošlje SMS s ključno besedo ZIMA na številko 9443.

Vsem novim in obstoječim naročnikom Si.mobil Vodafone sedaj omogoča popust pri nakupu predplačniškega paketa Halo Partner Bonus. Naročniki lahko popust, ki znaša 4.000 SIT na redno ceno predplačniškega paketa Halo, izkoristijo do 31. marca 2005. Po tem obdobju bo vrednost Halo Partner Bonusa znašala 2.000 SIT.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki