marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

članki

Mobitelovo drsališče se poslavlja


21.02.2005
Objavil: Dare Gliha

V nedeljo, 20. februarja se je z drsalno revijo najmlajših končala 5. drsalna sezona v parku Zvezda. Mobitelovo drsališče je v tej sezoni obiskalo več kot 80 tisoč obiskovalcev.

Priljubljeno zimsko shajališče v centru Ljubljane se je 20. februarja poslovilo. V nedeljo ob 18. uri je bila sklepna prireditev z drsalno revijo, na kateri bodo mladi drsalci in drsalke pod vodstvom mentorja prikazali svojo okretnost in spretnost na ledeni ploskvi.

Že peto sezono zapored so obiskovalci Mobitelovega drsališča lahko spoznavali prve drsalne korake, pogumnejše vožnje in zahtevnejše like, ki so se jih lahko naučili brezplačno, pod strokovnim vodstvom, z možnostjo brezplačne izposoje drsalk. Mobitelovo drsališče je bilo med tednom rezervirano za Cicibanijo, prve korake najmlajših, ki so v zaključenih skupinah z vodeno animacijo spoznavali drsalne gibe. Ob ponedeljkih zvečer je sledil zabavno-gibalno-tekmovalni program Zimska terasa, ob torkih Ledeni cirkus, ob sredah izredno dobro sprejet Nežin teater, ob četrtkih pa uspešnica Pod klobukom in novost, Mavrične stopinje. Petkove popoldneve za najmlajše je popestrila ekipa Poskočne bolhe, med vikendi sta za otroško zabavo skrbela Čukec in Rozi, ob nedeljah pa Dejan Kontrec s hokejsko šolo.

V dveh mesecih in pol se je zvrstila kopica družabnih prireditev in vse po vrsti so bile dobro obiskane. Drsališče je obiskalo več kot 80 tisoč obiskovalcev.

Mobitelovo drsališče, ki je poživilo zimski utrip prestolnice, bodo v prihodnjih dneh odstranili, parku Zvezda pa vrnili njegovo znano pomladansko podobo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki