marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHMD Global je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative
14.08.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative. Lejeune ima več kot 25 let izkušenj na področju telekomunikacij, v podjetju OneWeb pa je do zdaj delal kot poseben svetovalec, osredotočen na operativno strategijo. Alain bo odgovoren za nadzor nad vso operativo za HMD Global, vodil in upravljal pa bo inženirsko ter dobavno verigo v podjetju.

slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

članki

Mobitelova naročniško-prodajna akcija za upokojence


22.02.2005
Objavil: Uredništvo

V torek 22. februarja se je začenja nova Mobitelova naročniško-prodajna akcija za upokojence. V okviru priljubljenega Penzion paketa bosta mobilnik Samsung SGH C200 za 8.900 SIT in telefon Mobi-click za zgolj 1.000 SIT.

Penzion paket odlikujejo posebne ugodnosti in privlačne cene ter tudi drobna pozornost - praktičen termo kozarec. Penzion paket je del ustaljene Mobitelove ponudbe. V letošnji naročniško-prodajni akciji bodo upokojenci ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja Penzion paket za 12 mesecev izbirali med dvema mobilnikoma.

Aparat Samsung SGH C200, ki ga odlikuje izpis velikih številk na zaslonu in enostaven dostop do multimedijskega portala Planet, bo na voljo za 8.900 SIT.

V ponudbi je tudi mobilnik Mobi-click, ki je s svojo izvedbo in naborom funkcij prilagojen starejšim uporabnikom, saj omogoča povsem enostavno klicanje.

Seveda pa lahko uporabniki izbirajo tudi med drugimi mobilniki iz aktualnih Mobitelovih naročniško-prodajnih akcij.

Sklenitev naročniškega razmerja Penzion paket je odlična izbira tudi za tiste upokojence, ki so Mobiuporabniki, saj je prehod v naročniško razmerje brezplačen. Prednosti Penzion paketa so ugodne cene pogovorov in drugih storitev, oblikovane za potrebe in življenjski slog uporabnikov, ki jim je namenjen. Privlačne posebnosti tega paketa so možnost naročila na brezplačno dnevno prejemanje vremenske napovedi prek SMS Infa, brezplačni komplet osebnih vizitk in brezplačni klici v Posvetovalnico za bolezni srca in ožilja na številko 031 334 334. V času trajanja omenjene akcije pa bodo upokojenci ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja prejeli drobno pozornost - praktični termo kozarec.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki