marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

slikaApple na WWDC predstavil novosti v iOS 14
24.06.2020

Apple je na konferenci WWDC, ki letos poteka preko spleta, predstavil novosti za prihajajočo različico operacijskega sistema iOS 14. Sedaj bodo tudi jabolčni uporabniki dobili nekaj funkcij, ki so že znane uporabnikom androidnih naprav.

članki

Žur z razlogom, donacija z namenom


Si.mobil - Vodafone - Žur z razlogom, donacija z namenom

28.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone je v soboto, 27. avgusta, mladim podaril zabavo na prostem in jih spodbujal k dobrodelnosti. Na zabavi se je zbralo več kot 10.000 obiskovalcev. Si.mobil – Vodafone je predstavnikom ustanove predal donacijo v vrednosti 2 milijonov tolarjev.

Uporabniki Si.mobil – Vodafone in Mobitela lahko prek SMS-ov darujejo Ustanovi Mali vitez, fundaciji za pomoč mladim, ozdravljenim od raka.

Po zgledu najbolj privlačnih svetovnih metropol je končno tudi Ljubljana dobila zabavo v osrednjem mestnem parku. Na Žuru z razlogom z DJ Umekom se je v soboto, 27. avgusta, v parku Tivoli zabavala množica mladih in mladih po srcu, ki je napolnila Jakopičevo sprehajališče in s plesom obudila nekdanjo mestno promenado. Donacijo je z udeležbo na prireditvi podprlo več kot 10.000 ljudi iz vse Slovenije in tudi iz tujine.

Si.mobil – Vodafone je udeležence in simpatizerje želel spodbuditi, da v zameno za brezplačno zabavo in promocijska darila tudi sami naredijo nekaj za druge in po svojih zmožnostih prispevajo Ustanovi Mali vitez, pobudi usmerjeni v pomoč mladim, ozdravljenim od raka. Mali vitezi so na prireditvi sprejemali donacije mladih in jim v zahvalo podarili silikonske zapestnice. DJ Umek, slovenski didžej, ki se uvršča v sam svetovni vrh ustvarjalcev elektronske glasbe, se je v ta namen odpovedal honorarju in se predstavil v svoji najboljši izdaji.

Si.mobil – Vodafone je predstavnikom ustanove predal donacijo v vrednosti 2 milijonov tolarjev. Podporo mladim, ozdravljenim od raka, lahko prek SMS-ov še vedno izrazijo vsi uporabniki Si.mobil – Vodafone in Mobitela. Z vsakim poslanim SMS-om s ključno besedo VITEZ na 1919 uporabniki darujejo 230 tolarjev Ustanovi Mali vitez, fundaciji za pomoč mladim, ozdravljenim od raka. Si.mobil – Vodafone in Mobitel se v dobrodelni namen odrekata vsem prihodkom od tako poslanih sporočil. SMS donacija za Ustanovo Mali vitez bo potekala do 20. septembra 2005.

Prireditev je izvedla krovna organizacija za promocijo kulture elektronske plesne glasbe Explicit Musick. Poletni Žur z razlogom je bila že druga taka prireditev, ki jo je organiziral Si.mobil – Vodafone.

albumfotografije
Si.mobil - Vodafone - Žur z razlogom, donacija z namenom
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki