marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Žur z razlogom, donacija z namenom


Si.mobil - Vodafone - Žur z razlogom, donacija z namenom

28.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone je v soboto, 27. avgusta, mladim podaril zabavo na prostem in jih spodbujal k dobrodelnosti. Na zabavi se je zbralo več kot 10.000 obiskovalcev. Si.mobil – Vodafone je predstavnikom ustanove predal donacijo v vrednosti 2 milijonov tolarjev.

Uporabniki Si.mobil – Vodafone in Mobitela lahko prek SMS-ov darujejo Ustanovi Mali vitez, fundaciji za pomoč mladim, ozdravljenim od raka.

Po zgledu najbolj privlačnih svetovnih metropol je končno tudi Ljubljana dobila zabavo v osrednjem mestnem parku. Na Žuru z razlogom z DJ Umekom se je v soboto, 27. avgusta, v parku Tivoli zabavala množica mladih in mladih po srcu, ki je napolnila Jakopičevo sprehajališče in s plesom obudila nekdanjo mestno promenado. Donacijo je z udeležbo na prireditvi podprlo več kot 10.000 ljudi iz vse Slovenije in tudi iz tujine.

Si.mobil – Vodafone je udeležence in simpatizerje želel spodbuditi, da v zameno za brezplačno zabavo in promocijska darila tudi sami naredijo nekaj za druge in po svojih zmožnostih prispevajo Ustanovi Mali vitez, pobudi usmerjeni v pomoč mladim, ozdravljenim od raka. Mali vitezi so na prireditvi sprejemali donacije mladih in jim v zahvalo podarili silikonske zapestnice. DJ Umek, slovenski didžej, ki se uvršča v sam svetovni vrh ustvarjalcev elektronske glasbe, se je v ta namen odpovedal honorarju in se predstavil v svoji najboljši izdaji.

Si.mobil – Vodafone je predstavnikom ustanove predal donacijo v vrednosti 2 milijonov tolarjev. Podporo mladim, ozdravljenim od raka, lahko prek SMS-ov še vedno izrazijo vsi uporabniki Si.mobil – Vodafone in Mobitela. Z vsakim poslanim SMS-om s ključno besedo VITEZ na 1919 uporabniki darujejo 230 tolarjev Ustanovi Mali vitez, fundaciji za pomoč mladim, ozdravljenim od raka. Si.mobil – Vodafone in Mobitel se v dobrodelni namen odrekata vsem prihodkom od tako poslanih sporočil. SMS donacija za Ustanovo Mali vitez bo potekala do 20. septembra 2005.

Prireditev je izvedla krovna organizacija za promocijo kulture elektronske plesne glasbe Explicit Musick. Poletni Žur z razlogom je bila že druga taka prireditev, ki jo je organiziral Si.mobil – Vodafone.

albumfotografije
Si.mobil - Vodafone - Žur z razlogom, donacija z namenom
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki