marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

BellSouth pripravljen na orkan Katrina


29.08.2005
Objavil: Mojca Giacomelli

Področni direktor podjetja BellSouth, Merlin Villar, je v soboto sporočili, da so pripravljeni v primeru, da orkan Katrina zadene Louisiano.

"Zahvaljujoč pospešenim pripravam na letošnjo sezono orkanov je naše omrežje dobro pripravljeno na prihod Katrine. Naši rezervni sistemi in procedure v primeru nevarnosti so pripravljeni," je dejal direktor. "Naše omrežje n prožno in zanesljivo, naši uslužbenci pa neumorno delajo, da zagotavljajo delovanje omrežja." Pojasnil je še, da se je podjetje pripravljano na to, odkar je orkan prišel na "ozemlje" BellSoutha.

V skladiščih na celotnem jugovzhodu je v pripravljenosti na stotine prenosnih generatorjev, ki so pripravljeni, da jih naložijo na traktorske prikolice in prepeljejo na območje, ki bi ga prizadela nevihta ali orkan. "Pomanjkanje električne energije takoj po tistem, ko udari orkan, je primarni vzrok, da telefoni ne delujejo, zato imamo pripravljene rezervne sisteme napajanja," je pojasnil Villar.

Njihova prva prioriteta je v tem primeru postavitev generatorjev, ki jih poganja dizelsko gorivo, v službene prostore. To je namreč najučinkovitejši način, da svojim uporabnikom zagotovijo nemoteno uporabo storitev.

Poleg tega pa omrežje BellSouth za nadaljnje povečanje zanesljivosti vsebuje tudi t.i. obroče SONET (Synchronous Optical Network), ki zagotavljajo nemoteno delovanje s pomočjo redundance in rezervnih povezav v primeru izpada primarnega omrežja. Za redke primere, ko nevihta ali poplave poškodujejo kable, pa ima operater pripravljeno radijsko opremo, s pomočjo katere vzpostavi signal oz. omrežje povsod, kjer je to potrebno.

Zaposleni so v tem času prerazporejeni na področja, ki so bila prizadeta ali pa na to še čakajo. Tako so bili v lanskem letu tehniki prerazporejeni iz Louisiane v Alabamo in na Florido.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki