marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 in 12 Pro sta znotraj skorajda enaka
26.10.2020

Čeprav se je uradno lahko iPhona 12 in 12 Pro kupilo šele v petek, pa iz kitajske že prihajajo prve slike notranjosti. Pri AIO Technology so tako pokazali prvi video, kjer lahko vidimo, kako sta nova mobilnika narejena. Izkazalo se je, da sta praktično enaka.

TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

članki

Italijanska nuna v romanci preko kratkih SMS sporočil


01.09.2005
Objavil: Mitja Zupančič

SMS sporočilo, ki ga je nek Italijan poslal po pomoti, je začelo romanco z nuno, ki je nato zapustila katoliško cerkev.

Začelo se je, ko je delavec v tovarni z otoka Sardinije, Maurizio Degortes, napisal sporočilce prijateljici, da bi ji pomagal rešiti njene ljubezenske težave.

Njegovo sporočilce je ponesreči prejela nuna in ji popolnoma spremenilo življenje.

Sedem mesecev dvorjenja preko mobilnega telefona je prepričalo 35-letno Geraldino, živečo v Palermu, vendar s Filipinov, da njena prihodnost leži pri Mauriziu. Sodu je izbilno dno, ko je prednica samostana našla Geraldino med divjim pisanjem SMS sporočila.

Ljubimca sta se srečala samo enkrat na letališču in še to takrat, ko je ona bila poslana domov. Po poročanju sta si izmenjala samo poljub na lica.

32-letni Degortes si je sramežljivo zapel odpeto sivo-belo srajco in izjavil za nacionalni program TG5: "Se nimam za princa na belem konju ali njenega tovariša, vendar mislim, da si ona zasluži drugačno življenje."

Prednica samostana je odposlala Geraldino nazaj na Filipine, vendar Degortes pravi, da sta se ljubimca slišala ali tipkala vsak dan. Degortes upa, da bo lahko Geraldini uredil turistično vizo, vendar, če jo oblasti ne bodo odobrile, bo odšel brez težav na Filipine k svoji prijateljici.

Latino ljubimci imajo tako prednost pri novih tehnologijah. Po oceni se v Italiji vsak dan pošlje 10.000 SMS sporočil, kar jo uvršča med najbolj plodne države.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki