marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Korejski proizvajalec mobilnikov načrtuje prodajo tudi v Evropi


26.08.2005
Objavil: Mitja Zupančič

Južnokorejski proizvajalec mobilnih aparatov, VK Corp zatrjuje, da so podpisali sporazum z globalnim distributerjem digitalnih mobilnih naprav Avenir Telecomom, za eksluzivno dobavo svojih cenovno ugodnih mobilnih naprav, kot je npr. VK530.

V pogodbi je zapisana dobava 700.000 naprav, v vrednosti 105 milijonov dolarjev, kar znaša 28 % dohodka v preteklem letu. Vendar ta pogodba zaenkrat predstavlja minimalno naročilo, tako, da naj bi korejska družba kasneje prejela še eno, večje naročilo svojih izdelkov.

Avenir Telecom je eno večjih družb v Franciji, ki so lansko leto zabeležili prodajo v znesku okoli 642 milijonov dolarjev, ostajajo pa aktivni v sedmih evropskih državah, kot je npr. Francija. Poleg tega se je družba, ki tudi kotira na francoski borzi pojavila tudi na romunskih in poljskih trgih, kjer so se preko raznoličnosti trga tudi finančno utrdili.

Z njihovim vstopom na francoski trg, si je družba VK Corp zagotovila dobro osnovo za uspešno širjenje v Evropi.

Kim Jeong-seok, direktor prodaje, ki je prispeval tudi k uspešnemu podpisu pogodbe, pravi: "VK530, ki ga bo naša družba dobavila po pogodbi, je model, ki ima dokazano uspešno prodajo. Je najbolj prodajan model v Angliji preko njihovega operaterja Vodafone, tako da pričakujemo veliko tudi od francoskih potrošnikov. VK700 in VK800 bosta vključno z VK530 zelo popularna na trgu, predvsem zaradi njunih kvalitet, funkcij in seveda cene napram ostalim mobilnikom."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki