marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Nokia Game letos v novi preobleki


27.08.2005
Objavil: Matjaž Kovač

Po enoletnem premoru popularna interaktivna igra dobiva novo ime - Nokia 20Lives. Kot obljubljajo pri Nokii, bo tekmovanje predstavljalo novo generacijo spletno-mobilnega igranja, s kombinacijami elementov iz iger, filma, mode in glasbe.

Igralci bodo imeli možnost obuti čevlje fikcijske osebe, ne samo enkrat ali dvakrat, temveč dvajsetkrat, kar tudi ime igre predstavlja – 20 življenj. Sodelujoči se bo poskušal navidezno čimbolj vživeti v posamičen lik.

"Večina nas je že kdaj sanjala biti nekdo drug. Ponuditi takšno doživetje je tudi namen letošnje igre. Nokia 20Lives je več kot igra – je priložnost povezovanja ljudi, priložnost živeti življenje drugega", pravi Heikki Tarvainen, iz marketinškega oddelka Nokie. "Izjemna uspešnost petkrat izvedene igre Nokia Game je pokazala pravo smer zabave, inspiracijo in izziv mobilnih uporabnikov. Verjamemo, da bo Nokia 20Lives ponudila osvežujoči pristop k našemu sloganu, connecting people", še dodaja.

20Lives bo popeljala igralca v življenje dvajsetih fikcijskih oseb, izbranih v naključnem vrstnem redu. Igralec bo videl svet z očmi te osebe, spoznal družino, prijatelje ter prevzel delo in odločitve namišljene osebe. Izbira poti življenja bo tista, ki bo igralce ločila med uspehom in neuspehom. Namišljene osebe bomo spoznali tekom igre, vsekakor pa bodo njihova življenja v danih trenutkih povezana.

Za sodelovanje v igri je potrebna internetna povezava v svet, e-poštni naslov ter mobilnik z možnostjo sprejema SMS sporočil. Med igro bodo uporabljene različne video in slikovne animacije na internetu, SMS sporočila, e-poštna sporočila in glasovna sporočila.

Igralci si lahko s sodelovanjem v igri priborijo mobilni telefon (model trenutno še ni znan), napovedujejo pa tudi nekatere druge nagrade, kot so polet s helikopterjem, vikend v toplicah ali potovanje na dirko Formule 1 v Monaco.

Nokia 20Lives se bo igrala v 21 državah širom Evrope, podprta bo v enajstih jezikih. Sodelujoče države še niso naštete, vendar glede na prejšnja leta Slovenija ne bi smela izostati. Registracija za igro, na strani www.nokia.com/20Lives, bo možna od 29. avgusta 2005 naprej. Sama igra se bo začela 19. septembra in bo trajala do 13. oktobra 2005.

O vsem dogajanju v zvezi z interaktivno multimedijsko igro boste sproti obveščeni z novicami na naši spletni strani, kot tudi na tabli.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki