marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

slikaApple na WWDC predstavil novosti v iOS 14
24.06.2020

Apple je na konferenci WWDC, ki letos poteka preko spleta, predstavil novosti za prihajajočo različico operacijskega sistema iOS 14. Sedaj bodo tudi jabolčni uporabniki dobili nekaj funkcij, ki so že znane uporabnikom androidnih naprav.

članki

Konec z reklamami za zvonjenja!


Sweety, Frog, MTV, Viva

24.08.2005
Objavil: Marko Likar

Ni dneva, v katerih ne bi bilo na glasbenih programih VIVA in MTV Nemčija, nenehno reklam za najnovejša ozadja, igre in melodije. Reklamni blok, ki je dolg od tri do pet minut, je v celoti zapolnjen s temi reklamami.

Z nenehnim predvajanjem teh spotov je nekaterim zvonjenjem uspelo celo postati kult, medtem ko nekatere druge pa z neprestanim predvajanjem že težko poslušamo.

Zaradi teh dejstev in slabega imidža, ki so jih s tem dobile televizijske postaje, so se pri obeh TV-postajah odločili, da bodo odpravili te spote. MTV Nemčija že od oktobra letos dalje, VIVA pa od marca prihodnje leto. Ni še jasno, če bodo spote odpravili v celoti, dejstvo pa je, da v času med 16. in 24. uro ne bo več teh spotov, s tem pa bodo dali prostor tudi drugim reklamam.

Glasbena industrija ni preveč navdušena nad temi novicami, saj jim zvonjenja prinesejo zajeten kos dobička, vendar pa se bodo gledalci v večini strinjali, da nam ni potrebno vsako minuto gledat, kako zmešana žaba počne norčije ali kako Sweety prepeva!

fotografije
Sweety, Frog, MTV, Viva
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki