marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Konec z reklamami za zvonjenja!


Sweety, Frog, MTV, Viva

24.08.2005
Objavil: Marko Likar

Ni dneva, v katerih ne bi bilo na glasbenih programih VIVA in MTV Nemčija, nenehno reklam za najnovejša ozadja, igre in melodije. Reklamni blok, ki je dolg od tri do pet minut, je v celoti zapolnjen s temi reklamami.

Z nenehnim predvajanjem teh spotov je nekaterim zvonjenjem uspelo celo postati kult, medtem ko nekatere druge pa z neprestanim predvajanjem že težko poslušamo.

Zaradi teh dejstev in slabega imidža, ki so jih s tem dobile televizijske postaje, so se pri obeh TV-postajah odločili, da bodo odpravili te spote. MTV Nemčija že od oktobra letos dalje, VIVA pa od marca prihodnje leto. Ni še jasno, če bodo spote odpravili v celoti, dejstvo pa je, da v času med 16. in 24. uro ne bo več teh spotov, s tem pa bodo dali prostor tudi drugim reklamam.

Glasbena industrija ni preveč navdušena nad temi novicami, saj jim zvonjenja prinesejo zajeten kos dobička, vendar pa se bodo gledalci v večini strinjali, da nam ni potrebno vsako minuto gledat, kako zmešana žaba počne norčije ali kako Sweety prepeva!

fotografije
Sweety, Frog, MTV, Viva
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki