marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Dve novi igri za N-Gage


N-Gage - Asphalt: Urban GT 2 in Warhammer 40,000: Glory in Death

25.08.2005
Objavil: Andrej Bergant

Težko pričakovana igra za mobilni igralnik N-Gage Asphalt: Urban GTTM 2 ponuja igralcu sanjski svet divje avtomobilske dirke, s še več možnostmi športne predelave vozil, izboljšane občutke vožnje in spektakularne efekte trka.

Glasbo za mobilno igro je prispeval Moby, za popestritev pa poskrbijo super seksi dekleta iz Las Vegasa, Pussycat Dolls.

Nokia je skupaj z Games Workshop in THQ Wireless naznanila lansiranje uspešne strateško bojevniške igre Warhammer 40,000 na N-Gage platformo z imenom Warhammer 40,000: Glory in Death. Težko pričakovana klasična strateška igra Warhammer 40,000: Glory in Death iz Games Workshop je bila razvita za N-Gage platformo, da bi preko brezžične povezave Bluetooth in v N-Gage Areni omogočila igranje več igralcem hkrati.

O Asphalt: Urban GT(TM) 2
S petinštiridesetimi avtomobili in motorji – od Astona Martina pa vse do Triumpha – igralcu ponuja hitre in razburljive dirke, medtem ko ga lovi policija, na štirinajstih različnih lokacijah v Londonu, San Franciscu in Tokiu. Na N-Gage platformi lahko hkrati preko brezžične povezave Bluetooth igrajo štirje igralci.

Kot pravi Gregg Sauter, direktor Games Publishing, Nokia, gre pri novi nori dirkaški igri Asphalt: Urban GT 2 za resnične avtomobile in motorje, pravo dirkališče, resnično glasbo in veliko zabave. »Tekmujete lahko s svojimi prijatelji na resničnih lokacijah, s športno dodelanim avtomobilom ali motorjem vaših sanj in na svoji poti uničujete stvari in avtomobile,« še dodaja Sauter.

Izboljšana, napredna izvedba in vizualne možnosti opremljanja vozil, igro resnično uvrstijo na višjo raven, z možnostmi izbire dodatne turbo opreme, dirkaških oblačili, neonskimi lučmi, itd. Dirkači lahko med igro zbirajo tudi bonuse v obliki goriva in denarja, da lahko še bolj pritisnejo na plin in s svojim vozilom izvedejo kakšno novo vragolijo.

O Warhammer 40,000: Glory in Death
»Naša verzija, ki jo je razvil Razorback, je obdržala originalni sistem in način igre, ter igralcem zagotavlja avtentične izkušnje Warhammerja 40.000. Menimo, da bo igra, ki omogoča igralcem igranje kjerkoli in kadarkoli in možnost, da Warhammer 40,000: Glory in Death igra več igralcev hkrati na N-Gage areni, navdušila igralce,” je povedal Gregg Sauter, Games Publishing, Nokia.

V daljno prihodnost postavljena igra Warhammer 40,000: Glory in Death na N-Gage platformi zagotavlja vse značilnosti igre Warhammer 40,000, v kateri igralci poveljujejo eni izmed štirih ras: Orke, Space Marines, Eldar in Chaos Marines. Vsaka od njih ima svojo zgodovino in vsaka zahteva svoj način poveljevanja in vodenja skozi štiri stopnje zgodbe. Warhammer 40,000: Glory in Death zagotavlja igralne užitke tako izkušenim igralcem kot začetnikom, z možnostmi samostojnega igranja ali igranja v dvoje preko brezžične povezave Bluetooth ali na N-Gage areni.

Z odlično vizualno vsebino Warhammer 40,000: Glory in Death združuje značilen vizualni stil Warhammerja in ga oživi na N-Gage platformi. Originalne karakterje v igri je oblikoval Mike McMahon, popularni oblikovalec komičnih karikatur, bolj znan po kreaciji WatchTowerja in Fat City.

Igralci se lahko v igrah Asphalt: Urban GT 2 in Warhammer 40.000: Glory in Death, slednjo lahko na tržišču pričakujemo v zadnjih mesecih prihodnjega leta, preizkusijo na sejmu računalniških iger Games Convention v Leipzigu.

fotografije
N-Gage - Asphalt: Urban GT 2 in Warhammer 40,000: Glory in Death
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki