marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Dve novi igri za N-Gage


N-Gage - Asphalt: Urban GT 2 in Warhammer 40,000: Glory in Death

25.08.2005
Objavil: Andrej Bergant

Težko pričakovana igra za mobilni igralnik N-Gage Asphalt: Urban GTTM 2 ponuja igralcu sanjski svet divje avtomobilske dirke, s še več možnostmi športne predelave vozil, izboljšane občutke vožnje in spektakularne efekte trka.

Glasbo za mobilno igro je prispeval Moby, za popestritev pa poskrbijo super seksi dekleta iz Las Vegasa, Pussycat Dolls.

Nokia je skupaj z Games Workshop in THQ Wireless naznanila lansiranje uspešne strateško bojevniške igre Warhammer 40,000 na N-Gage platformo z imenom Warhammer 40,000: Glory in Death. Težko pričakovana klasična strateška igra Warhammer 40,000: Glory in Death iz Games Workshop je bila razvita za N-Gage platformo, da bi preko brezžične povezave Bluetooth in v N-Gage Areni omogočila igranje več igralcem hkrati.

O Asphalt: Urban GT(TM) 2
S petinštiridesetimi avtomobili in motorji – od Astona Martina pa vse do Triumpha – igralcu ponuja hitre in razburljive dirke, medtem ko ga lovi policija, na štirinajstih različnih lokacijah v Londonu, San Franciscu in Tokiu. Na N-Gage platformi lahko hkrati preko brezžične povezave Bluetooth igrajo štirje igralci.

Kot pravi Gregg Sauter, direktor Games Publishing, Nokia, gre pri novi nori dirkaški igri Asphalt: Urban GT 2 za resnične avtomobile in motorje, pravo dirkališče, resnično glasbo in veliko zabave. »Tekmujete lahko s svojimi prijatelji na resničnih lokacijah, s športno dodelanim avtomobilom ali motorjem vaših sanj in na svoji poti uničujete stvari in avtomobile,« še dodaja Sauter.

Izboljšana, napredna izvedba in vizualne možnosti opremljanja vozil, igro resnično uvrstijo na višjo raven, z možnostmi izbire dodatne turbo opreme, dirkaških oblačili, neonskimi lučmi, itd. Dirkači lahko med igro zbirajo tudi bonuse v obliki goriva in denarja, da lahko še bolj pritisnejo na plin in s svojim vozilom izvedejo kakšno novo vragolijo.

O Warhammer 40,000: Glory in Death
»Naša verzija, ki jo je razvil Razorback, je obdržala originalni sistem in način igre, ter igralcem zagotavlja avtentične izkušnje Warhammerja 40.000. Menimo, da bo igra, ki omogoča igralcem igranje kjerkoli in kadarkoli in možnost, da Warhammer 40,000: Glory in Death igra več igralcev hkrati na N-Gage areni, navdušila igralce,” je povedal Gregg Sauter, Games Publishing, Nokia.

V daljno prihodnost postavljena igra Warhammer 40,000: Glory in Death na N-Gage platformi zagotavlja vse značilnosti igre Warhammer 40,000, v kateri igralci poveljujejo eni izmed štirih ras: Orke, Space Marines, Eldar in Chaos Marines. Vsaka od njih ima svojo zgodovino in vsaka zahteva svoj način poveljevanja in vodenja skozi štiri stopnje zgodbe. Warhammer 40,000: Glory in Death zagotavlja igralne užitke tako izkušenim igralcem kot začetnikom, z možnostmi samostojnega igranja ali igranja v dvoje preko brezžične povezave Bluetooth ali na N-Gage areni.

Z odlično vizualno vsebino Warhammer 40,000: Glory in Death združuje značilen vizualni stil Warhammerja in ga oživi na N-Gage platformi. Originalne karakterje v igri je oblikoval Mike McMahon, popularni oblikovalec komičnih karikatur, bolj znan po kreaciji WatchTowerja in Fat City.

Igralci se lahko v igrah Asphalt: Urban GT 2 in Warhammer 40.000: Glory in Death, slednjo lahko na tržišču pričakujemo v zadnjih mesecih prihodnjega leta, preizkusijo na sejmu računalniških iger Games Convention v Leipzigu.

fotografije
N-Gage - Asphalt: Urban GT 2 in Warhammer 40,000: Glory in Death
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki