marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

Pošiljanje MMS sporočil preko MS Outlooka


07.02.2005
Objavil: Dare Gliha

General Wireless je lansiral aplikacijo, ki omogoča programom, ki delujejo po standardu Microsoft Offica, da pošiljajo ter prejemajo MMS-sporočila. Storitev je narejena predvsem za operaterje, saj so jim s tem pri General Wirelessu omogočili dosego več milijonov uporabnikov elektronske pošte ter jim s tem omogočili preprosto pošiljanje MMS-sporočil.

eMMS omogoča uporabnikom elektronske pošte, da pošiljajo MMS-sporočila tako preprosto, kot bi pošiljaji elektronsko pošto. Uporabnik lahko doda multimedijsko vsebino v vseh glavnih formatih, ne glede na velikost, eMMS pa bo nato to vsebino pretvoril v MMS-format, ki ga podpira omrežje ter naprava, na katero bomo sporočilo poslali. MMS-sporočila, poslana preko računalnika, pa bodo operaterji zaračunali na telefonskem računu.

"Zadnje čase beležimo povečano povpraševanje uporabnikov po storitvi, ki jim bo omogočila pošiljanje MMS-sporočil preko elektronske pošte," je dejal Anders Hardebring, predstavnik podjetja General Wireless. "eMMS je narejen za zapolnitev te vrzeli, saj omogoča uporabnikom osebnih ali prenosnih računalnikov povečano komuniciranje brez vlaganja v nove tehnologije," je še dejal.

eMMS je velik korak pri ponujanju sporočilnih storitev in je pravzaprav nadaljevanje že uveljavljene storitve eSMS, ki omogoča uporabnikom elektronske pošte pošiljanje SMS-sporočil. eSMS storitev je v svojo ponudbo vključilo že kar nekaj operaterjev, večji izmed njih pa so Vodafone, Orange, TIM in TeliaSonera.

Seveda pa bo na uporabo storitve eMMS počakati do druge četrtine leta 2005.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki