marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

članki

Si.mobil - Vodafone predstavlja osveženi Orto Smart - MMS-i po 10 SIT


Si.mobil - Vodafone

22.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

Mladim med 15 in 27 letom je sedaj pri Si.mobil - Vodafonu na voljo osveženi naročniški paket Orto Smart, ki prinaša MMS-e po promocijski ceni 10 tolarjev.

Vsi njegovi uporabniki se v omrežju Si.mobil - Vodafone pogovarjajo za 5 tolarjev na minuto, pošiljajo SMS-e za 5 tolarjev in z Opcijo Mobilni kličejo Mobitelove in Debitelove uporabnike za 22 tolarjev. Mladi uporabniki so deležni najnižje mesečne naročnine in lahko izbirajo med novimi privlačnimi telefoni.

Osveženi naročniški paket Orto Smart vsem novim in obstoječim Si.mobilovim uporabnikom, ki bodo do 15. novembra 2005 sklenili ali podaljšali naročniško razmerje za 24 mesecev, omogoča pošiljanje MMS-ov po posebni promocijski ceni 10 tolarjev, in to vse do 31. decembra 2005. Uporabniki bodo za vsak poslan MMS plačali enako ceno tako doma kot v tujini, in to brez kakršnih koli dodatnih stroškov in ne glede na velikost sporočila.

Naročniški paket Orto Smart odlikujejo številne že dobro poznane prednosti, kot so pogovori v omrežju Si.mobil - Vodafone za 5 tolarjev na minuto, klici v omrežje Mobitela in Debitela za 22 tolarjev z Opcijo mobilni, najnižja mesečna naročnina, ki se v skupini Partner bonus zniža še za dodatnih 20 odstotkov. Ugodna cena SMS-ov, to je 5 tolarjev za vsako poslano sporočilo, mladim občutno poceni priljubljeno tekstovno komunikacijo. Tovrsten način sporočanja bodo sedaj lahko popestrili še s sliko, melodijo ali videom, in to le za 10 tolarjev za vsak poslan MMS.

V ponudbi Orto Smart se predstavljajo tudi novi telefoni. Po posebej ugodnih cenah 10.000 tolarjev sta na voljo Vodafone live! telefona Nokia 6020 in Sony Ericsson K700i, novinec v ponudbi pa je tudi Nokia 5140i. Uporabniki Orto Smart bodo lahko izbirali tudi med ostalimi telefoni v redni ponudbi. Orto Smart je najbolj priljubljen paket med uporabniki Si.mobil - Vodafone. Številne prednosti, ki ga delajo najugodnejšega, so med mladimi tako dobro sprejete, da gre ponudba že sama od ust do ust.

fotografije
Si.mobil - Vodafone
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki