marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

Sestal se je novi nadzorni svet Mobitela


Mobitelova poslovna stavba na Vojkovi

22.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

Na ustanovni seji se je sestal novi nadzorni svet družbe Mobitel. Kot predsednik nadzornega sveta je bil izvoljen Libor Vončina, kot namestnik predsednika pa dr. Miro Rozman.

V petek se je na ustanovni seji sestal novi nadzorni svet družbe Mobitel, ki je bil na skupščini družbe imenovan meseca julija. Člani nadzornega sveta so izvolili predsednika in namestnika predsednika nadzornega sveta družbe Mobitel. Kot predsednik nadzornega sveta je bil izvoljen Libor Vončina, predsednik uprave Telekoma Slovenije. Namestnik predsednika nadzornega sveta pa je postal dr. Miro Rozman. Ostali člani nadzornega sveta družbe Mobitel so dr. Žiga Turk ter predstavnika zaposlenih Ana Metelko in Miro Zupančič. Na današnji ustanovni seji je bila opravljena tudi primopredaja med nadzornim svetom v stari in novi zasedbi.

fotografije
Mobitelova poslovna stavba na Vojkovi
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki