marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

članki

Sestal se je novi nadzorni svet Mobitela


Mobitelova poslovna stavba na Vojkovi

22.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

Na ustanovni seji se je sestal novi nadzorni svet družbe Mobitel. Kot predsednik nadzornega sveta je bil izvoljen Libor Vončina, kot namestnik predsednika pa dr. Miro Rozman.

V petek se je na ustanovni seji sestal novi nadzorni svet družbe Mobitel, ki je bil na skupščini družbe imenovan meseca julija. Člani nadzornega sveta so izvolili predsednika in namestnika predsednika nadzornega sveta družbe Mobitel. Kot predsednik nadzornega sveta je bil izvoljen Libor Vončina, predsednik uprave Telekoma Slovenije. Namestnik predsednika nadzornega sveta pa je postal dr. Miro Rozman. Ostali člani nadzornega sveta družbe Mobitel so dr. Žiga Turk ter predstavnika zaposlenih Ana Metelko in Miro Zupančič. Na današnji ustanovni seji je bila opravljena tudi primopredaja med nadzornim svetom v stari in novi zasedbi.

fotografije
Mobitelova poslovna stavba na Vojkovi
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki