marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHMD Global je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative
14.08.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative. Lejeune ima več kot 25 let izkušenj na področju telekomunikacij, v podjetju OneWeb pa je do zdaj delal kot poseben svetovalec, osredotočen na operativno strategijo. Alain bo odgovoren za nadzor nad vso operativo za HMD Global, vodil in upravljal pa bo inženirsko ter dobavno verigo v podjetju.

slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

članki

Debitelova nova storitev - Debispomin


Debitel - storitev Debispomin

04.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

Pri Debitelu so pričeli s trženjem nove storitve Debispomin. Le-ta omogoča daljinsko shranjevanje, sinhronizacijo in urejanje osebnega telefonskega imenika, osebnega koledarja, beležk in opravil ter obnovitev v primeru kraje, izgube, okvare ali zamenjave mobilnika.

Uporabniki Debispomina lahko podatke iz svojega mobilnika varno shranjujejo v podatkovno skladišče na spletu, jih urejajo iz računalnika prek spletnega vmesnika, sinhronizirajo s podatki na istem mobilniku ali prenašajo na drug mobilnik. Ker komunikacija med mobilnikom in podatkovnim skladiščem poteka prek mobilnega omrežja, ne potrebujejo dodatnih priključkov in povezav.

Za uporabo storitve Debispomin potrebujete:

  • ustrezen mobilnik z odjemalcem SyncML in funkcijo prenosa podatkov (GSM/GPRS/UMTS)
  • dostop do interneta iz računalnika (za urejanje svojih podatkov)
  • vključeno storitev Debispomin

Prednosti storitve Debispomin

  • varno shranjevanje imenika, koledarja, beležk in opravil iz mobilnika v podatkovno skladišče na spletu
  • preprosta nastavitev in uporaba
  • na voljo samo pri Debitelu

Za Debitelove naročnike je v promocijskem obdobju storitev brezplačna.
Uporabnikov strošek je samo paketni prenos ob sinhronizaciji podatkov.

Vse dodatne informacije dobite v Debitelovem Centru za odnose z naročniki po telefonu 041 400 100, na njihovi spletni strani www.debitel.si in pri nekaterih Debitelovih pooblaščenih posrednikih.

fotografije
Debitel - storitev Debispomin
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki