marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Debitelova nova storitev - Debispomin


Debitel - storitev Debispomin

04.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

Pri Debitelu so pričeli s trženjem nove storitve Debispomin. Le-ta omogoča daljinsko shranjevanje, sinhronizacijo in urejanje osebnega telefonskega imenika, osebnega koledarja, beležk in opravil ter obnovitev v primeru kraje, izgube, okvare ali zamenjave mobilnika.

Uporabniki Debispomina lahko podatke iz svojega mobilnika varno shranjujejo v podatkovno skladišče na spletu, jih urejajo iz računalnika prek spletnega vmesnika, sinhronizirajo s podatki na istem mobilniku ali prenašajo na drug mobilnik. Ker komunikacija med mobilnikom in podatkovnim skladiščem poteka prek mobilnega omrežja, ne potrebujejo dodatnih priključkov in povezav.

Za uporabo storitve Debispomin potrebujete:

  • ustrezen mobilnik z odjemalcem SyncML in funkcijo prenosa podatkov (GSM/GPRS/UMTS)
  • dostop do interneta iz računalnika (za urejanje svojih podatkov)
  • vključeno storitev Debispomin

Prednosti storitve Debispomin

  • varno shranjevanje imenika, koledarja, beležk in opravil iz mobilnika v podatkovno skladišče na spletu
  • preprosta nastavitev in uporaba
  • na voljo samo pri Debitelu

Za Debitelove naročnike je v promocijskem obdobju storitev brezplačna.
Uporabnikov strošek je samo paketni prenos ob sinhronizaciji podatkov.

Vse dodatne informacije dobite v Debitelovem Centru za odnose z naročniki po telefonu 041 400 100, na njihovi spletni strani www.debitel.si in pri nekaterih Debitelovih pooblaščenih posrednikih.

fotografije
Debitel - storitev Debispomin
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki