marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Služba je tudi družba


18.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

S sloganom služba je tudi družba Si.mobil - Vodafone išče aktivne in zabave željne mlade za prodajo storitev in telefonov v Areni Vodafone live!

Združitev z družbo Mobilkom Austria kot večinskim delničarjem omogoča Si.mobilovemu kolektivu tesno sodelovanje z enima najuspešnejših svetovnih operaterjev mobilne telefonije:

Mobilkom Austria AG (www.mobilkom.at), vodilno avstrijsko podjetje na področju trženja in tehnologije mobilne telefonije.
VIPnet GSM, d.o.o., (www.vipnet.hr), prvi zasebni operater mobilne telefonije na Hrvaškem in zgleden primer Mobilkomove mednarodne dejavnosti.
Ta kombinacija vsakomur v Si.mobilu omogoča stik z mednarodnim poslovanjem na področju telekomunikacij ter mu zagotavlja nenehno izobraževanje, poklicni in osebni razvoj in pravo mednarodno delovno okolje.

Znanje in izkušnje na področju vodenja
Skupina izkušenih (domačih in tujih) direktorjev vodi, spodbuja in svetuje njihovim zaposlenim, jim omogoča sodelovanje pri večjih odločitvah ter jim daje možnost osebne in poklicne rasti.
Poleg tega je delo pri Si.mobil - Vodafonu zabavno.

Razvoj kadrov
Pri Si.mobilu razvoj poteka na delovnem mestu in izven njega.
Delo z mednarodnimi strokovnjaki in izkušenimi kadri s področja telekomunikacij je samo en temelj osebnega in poklicnega razvoja. Individualni razvojni načrti v okviru internega in eksternega usposabljanja, ki jih dopolnjuje cela vrsta razvojnih ukrepov, nenehno prispevajo k znanju in sposobnostim naših zaposlenih.

Za njihovo razvojno strategijo sta značilna tudi ciljno vodenje za doseganje optimalnih poslovnih rezultatov ter spodbudni sistem nagrajevanja.

Za uspeh v tem hitro razvijajočem se okolju, polnem izzivov, od svojih kandidatov zahtevajo visoko strokovnost, odlično znanje na svojem poklicnem področju, tekoče (ustno in pisno) znanje angleškega jezika, visoko stopnjo računalniške pismenosti, visoko angažiranost in predanost in nenazadnje tudi smisel za humor.

Služba je tudi družba!
Si.mobil - Vodafone išče aktivne in zabave željne mlade za prodajo storitev in telefonov v Areni Vodafone live!
Obvladaš mobilno telefonijo in najnovejšo tehnologijo?
Znaš navdušiti tudi ostale?
Če bi rad svoje delo opravljal v samem središču dogajanja, v najnovejšem zabaviščnem centru Arena Vodafone live!, potem preberi spodnje vrstice!

Poslovodja (M/Ž):
• V. stopnjo izobrazbe ekonomsko-komercialne ali druge ustrezne
smeri oz. opravljen poslovodni izpit,
• 3 leta delovnih izkušenj na področju prodaje,
• znanje angleškega jezika,
• sposobnost vodenja prodajne ekipe.

Prodajalec (M/Ž):
(5 delovnih mest)
• IV. stopnja izobrazbe ekonomsko komercialne ali druge ustrezne
smeri,
• 2 leti delovnih izkušenj na področju prodaje,
• pasivno znanje angleškega jezika.

Iščejo mlade, delavne in dinamične ljudi. Kandidati morajo biti komunikativni, razgledani in iznajdljivi, znati morajo razmišljati izven okvirov, prodaja pa jim mora predstavljati izziv in veselje. Če ste vedra in pozitivna oseba, ki zna prenašati svoje navdušenje tudi na druge, vas vabijo, da svojo prijavo skupaj z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev čimprej pošljete na: careers@simobil.si

Pri Si.mobil - Vodafonu se že veselijo srečanja z vami!

Si.mobil d.d.
Šmartinska cesta 134b
SI-1000 Ljubljana
careers@simobil.si

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki