marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Služba je tudi družba


18.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

S sloganom služba je tudi družba Si.mobil - Vodafone išče aktivne in zabave željne mlade za prodajo storitev in telefonov v Areni Vodafone live!

Združitev z družbo Mobilkom Austria kot večinskim delničarjem omogoča Si.mobilovemu kolektivu tesno sodelovanje z enima najuspešnejših svetovnih operaterjev mobilne telefonije:

Mobilkom Austria AG (www.mobilkom.at), vodilno avstrijsko podjetje na področju trženja in tehnologije mobilne telefonije.
VIPnet GSM, d.o.o., (www.vipnet.hr), prvi zasebni operater mobilne telefonije na Hrvaškem in zgleden primer Mobilkomove mednarodne dejavnosti.
Ta kombinacija vsakomur v Si.mobilu omogoča stik z mednarodnim poslovanjem na področju telekomunikacij ter mu zagotavlja nenehno izobraževanje, poklicni in osebni razvoj in pravo mednarodno delovno okolje.

Znanje in izkušnje na področju vodenja
Skupina izkušenih (domačih in tujih) direktorjev vodi, spodbuja in svetuje njihovim zaposlenim, jim omogoča sodelovanje pri večjih odločitvah ter jim daje možnost osebne in poklicne rasti.
Poleg tega je delo pri Si.mobil - Vodafonu zabavno.

Razvoj kadrov
Pri Si.mobilu razvoj poteka na delovnem mestu in izven njega.
Delo z mednarodnimi strokovnjaki in izkušenimi kadri s področja telekomunikacij je samo en temelj osebnega in poklicnega razvoja. Individualni razvojni načrti v okviru internega in eksternega usposabljanja, ki jih dopolnjuje cela vrsta razvojnih ukrepov, nenehno prispevajo k znanju in sposobnostim naših zaposlenih.

Za njihovo razvojno strategijo sta značilna tudi ciljno vodenje za doseganje optimalnih poslovnih rezultatov ter spodbudni sistem nagrajevanja.

Za uspeh v tem hitro razvijajočem se okolju, polnem izzivov, od svojih kandidatov zahtevajo visoko strokovnost, odlično znanje na svojem poklicnem področju, tekoče (ustno in pisno) znanje angleškega jezika, visoko stopnjo računalniške pismenosti, visoko angažiranost in predanost in nenazadnje tudi smisel za humor.

Služba je tudi družba!
Si.mobil - Vodafone išče aktivne in zabave željne mlade za prodajo storitev in telefonov v Areni Vodafone live!
Obvladaš mobilno telefonijo in najnovejšo tehnologijo?
Znaš navdušiti tudi ostale?
Če bi rad svoje delo opravljal v samem središču dogajanja, v najnovejšem zabaviščnem centru Arena Vodafone live!, potem preberi spodnje vrstice!

Poslovodja (M/Ž):
• V. stopnjo izobrazbe ekonomsko-komercialne ali druge ustrezne
smeri oz. opravljen poslovodni izpit,
• 3 leta delovnih izkušenj na področju prodaje,
• znanje angleškega jezika,
• sposobnost vodenja prodajne ekipe.

Prodajalec (M/Ž):
(5 delovnih mest)
• IV. stopnja izobrazbe ekonomsko komercialne ali druge ustrezne
smeri,
• 2 leti delovnih izkušenj na področju prodaje,
• pasivno znanje angleškega jezika.

Iščejo mlade, delavne in dinamične ljudi. Kandidati morajo biti komunikativni, razgledani in iznajdljivi, znati morajo razmišljati izven okvirov, prodaja pa jim mora predstavljati izziv in veselje. Če ste vedra in pozitivna oseba, ki zna prenašati svoje navdušenje tudi na druge, vas vabijo, da svojo prijavo skupaj z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev čimprej pošljete na: careers@simobil.si

Pri Si.mobil - Vodafonu se že veselijo srečanja z vami!

Si.mobil d.d.
Šmartinska cesta 134b
SI-1000 Ljubljana
careers@simobil.si

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki