marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Poletno gostovanje na Hrvaškem


01.07.2005
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil - Vodafone svojim uporabnikom ob poletnem gostovanju v tujini nudi številne ugodnosti, koristne storitve in informacije. Najugodnejšega gostovanja na Hrvaškem bodo deležni pri VIPnetu, kjer jim bodo eno uro dnevno na voljo tudi brezplačni SMS-i.

O stanju na hrvaških cestah, mejnih prehodih, trajektih, o vremenu ipd. se bodo lahko pozanimali na portalu Vodafone live!. Iz tujine bodo lahko pošiljali MMS-e po enaki ceni kot doma in klasično razglednico zamenjali z MMS Razglednico.

Brezplačni SMS-i pri VIPnetu
Vsi uporabniki Si.mobil - Vodafone, ki bodo letošnje poletje preživeli na Hrvaškem, bodo najugodneje gostovali v omrežju VIPnet. Vsak dan bodo lahko od 18. do 19. ure pošiljali brezplačne SMS-e, in to vse do konca avgusta. Ugodnost velja za vse naročnike in tudi za Halo uporabnike.
V preostalem delu dneva bodo za SMS odšteli od 50 do 60 tolarjev. Tudi pogovori bodo najugodnejši pri VIPnetu. Za klice v slovenska in hrvaška omrežja bodo odšteli od 180 do 210 tolarjev za minuto pogovora. S storitvijo Vodafone Eurocall bodo cene še ugodnejše, in sicer 42 tolarjev za SMS in 170 tolarjev za minuto pogovora. Naročniki bodo za prenos podatkov preko EDGE-a ali GPRS-a pri VIPnetu odšteli od 160 do 175 tolarjev za 100KB prenesenih podatkov. Cene so odvisne od paketa, ki ga uporabljajo - poslovni, naročniški in predplačniški Halo paketi.

Halo uporabniki lahko tudi letos na Hrvaškem napolnijo svoj račun. Vrednostne kartice so naprodaj v prodajnih centrih VIPneta ter na nekaterih poštah ob hrvaški obali.

Hrvaška na Vodafone live!
Vse poletje bodo na portalu Vodafone live! dosegljivi aktualni podatki o hrvaškem primorju. Pod rubriko Hrvaška bodo uporabniki Si.mobil - Vodafone lahko spremljali vremensko napoved, posebne informacije za pomorščake, temperature morja, stanje na cestah, informacije o mejnih prehodih, o cenah goriva, preverili bodo lahko vozni red trajektov in se pozanimali o zanimivih dogodkih po Hrvaški.

Enotna cena MMS-ov doma in iz tujine
MMS-e bodo uporabniki Si.mobil - Vodafone lahko iz tujine pošiljali po enaki ceni kot doma, to je po 80 tolarjev za vsako poslano večpredstavnostno sporočilo. Najcenejše MMS-e bodo tako iz tujine pošiljali prav uporabniki Si.mobil - Vodafone, saj jim ta operater dodatno ne zaračuna še stroškov prenosa preko GPRS-a, ki ceno MMS-a v tujini občutno podraži.

Najlepši počitniški pozdravi z MMS Razglednico
Uporabniki Si.mobil - Vodafone lahko za pošiljanje počitniških pozdravov klasične razglednice zamenjajo z udobnejšo MMS Razglednico. Fotografijo lahko posnamejo s svojim mobilnim telefonom, ji dodajo pozdrave in jo kot MMS pošljejo na številko 9333. Nato pa prek posebne povezave vpišejo še podatke o naslovniku. Razglednica bo prispela po navadni pošti in pričakala naslovnika v poštnem nabiralniku. MMS Razglednica je enkratna možnost za pošiljanje utrinkov in uporabnike stane 200 tolarjev. Poslani MMS je brezplačen (tudi iz tujine), plačljiv pa je v tujini opravljen prenos pri vpisovanju podatkov naslovnika.

Informacije o cenah gostovanja
Uporabniki Si.mobil - Vodafone se o cenah gostovanj v tujini lahko pozanimajo na več načinov. Z vsemi podrobnimi informacijami o gostovanju v tujini jih bo oskrbela služba za pomoč uporabnikom na brezplačni številki 080 40 40 40. Ključne informacije o cenah gostovanja bodo dobili, če v državi gostiteljici pošljejo SMS s ključno besedo GOST DRZAVA na številko 9443. Lahko se podajo na spletno stran www.simobil.si in odprejo okno Gostovanje, ali pa obiščejo rubriko Moj live! na portalu Vodafone live!

Uporabniki Si.mobil - Vodafone lahko gostujejo v 102 državah pri 182 operaterjih. Camel gostovanje je omogočeno v 32 državah pri 49 operaterjih in GPRS gostovanje v 38 državah pri 60 operaterjih.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki