marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

Sejem Sodobna elektronika 2004


07.10.2004
Objavil: Thomas Bergant

Sejem elektronike, 51. mednarodni sejem industrijske in uporabniške elektronike, vključno z mobilno in multimedijsko tehnologijmo, je pred nekaj dnevi odprl svoja vrata.

Na približno 2.500 kvadratnih metrov neto razstavnih površin približno 160 razstavljavcev iz 18 držav širokemu krogu obiskovalcev predstavlja novosti profesionalne elektronike, telekomunikacij, sestavnih delov in komponent, merilne elektronike, vire električne energije, najsodobnejšo pisarniško avtomatizacijo ter zabavno elektroniko. Sejem bo odprt do vključno petka, 8. oktobra, vsak dan od 9.30 do 18. ure.

Kot je že v navadi, se je na ekipa tudi letos podala na ogled sejma, seveda le tistega dela, ki je za nas zanimiv. Že ko smo prispeli na sejem, je bilo vse skupaj videti bolj prazno kot prejšnja leta. Ne vem, ali smo izbrali ravno tak dan, da je bilo ljudi bolj malo, ali pa je sejem na splošno bolj slabo obiskan. Sicer se je mnenje rahlo spremenilo, ko smo vstopili v halo, kjer razstavljajo podjetja, ki nas najbolj zanimajo - operaterji in proizvajalci mobilnikov.

Na Nokiinem razstavnem prostoru se je kar trlo ljudi, predvsem mladine. Največ novosti smo našli ravno na tem razstavnem prostoru. Poleg mobilnikov, ki so že v prodaji, so nam pokazali kar nekaj novosti, ki so bile nedavno predstavljene. Tudi na razstavnem prostoru Sony Ericssona smo lahko preskusili in poslikali novosti. Ostali proizvajalci mobilnikov pa niso bili prisotni ali pa jih nismo našli. Od slovenskih mobilnih operaterjev smo opazili le Mobitel in Debitel.

albumfotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki