marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Sejem Sodobna elektronika 2004


07.10.2004
Objavil: Thomas Bergant

Sejem elektronike, 51. mednarodni sejem industrijske in uporabniške elektronike, vključno z mobilno in multimedijsko tehnologijmo, je pred nekaj dnevi odprl svoja vrata.

Na približno 2.500 kvadratnih metrov neto razstavnih površin približno 160 razstavljavcev iz 18 držav širokemu krogu obiskovalcev predstavlja novosti profesionalne elektronike, telekomunikacij, sestavnih delov in komponent, merilne elektronike, vire električne energije, najsodobnejšo pisarniško avtomatizacijo ter zabavno elektroniko. Sejem bo odprt do vključno petka, 8. oktobra, vsak dan od 9.30 do 18. ure.

Kot je že v navadi, se je na ekipa tudi letos podala na ogled sejma, seveda le tistega dela, ki je za nas zanimiv. Že ko smo prispeli na sejem, je bilo vse skupaj videti bolj prazno kot prejšnja leta. Ne vem, ali smo izbrali ravno tak dan, da je bilo ljudi bolj malo, ali pa je sejem na splošno bolj slabo obiskan. Sicer se je mnenje rahlo spremenilo, ko smo vstopili v halo, kjer razstavljajo podjetja, ki nas najbolj zanimajo - operaterji in proizvajalci mobilnikov.

Na Nokiinem razstavnem prostoru se je kar trlo ljudi, predvsem mladine. Največ novosti smo našli ravno na tem razstavnem prostoru. Poleg mobilnikov, ki so že v prodaji, so nam pokazali kar nekaj novosti, ki so bile nedavno predstavljene. Tudi na razstavnem prostoru Sony Ericssona smo lahko preskusili in poslikali novosti. Ostali proizvajalci mobilnikov pa niso bili prisotni ali pa jih nismo našli. Od slovenskih mobilnih operaterjev smo opazili le Mobitel in Debitel.

albumfotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki