marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Napredna tehnologija, nova funkcionalnost, prefinjene oblike


12.02.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Nokia je danes predstavila drugi val naprav iz palete Nokia Eseries, in sicer v obliki treh naprav, ki jih odlikujejo bogati nabor funkcij in razkošne oblike - robustni model [url=http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-nokia-e90.html]Nokia E90 Communicator[/url], elegantni drsnik [url=http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-nokia-e65.html]Nokia E65[/url] in tanki model optimiziran za uporabo elektronske pošte [url=http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-nokia-e61i.html]Nokia E61i[/url].

Vsaka od novih naprav iz palete Nokia Eseries predstavlja kombinacijo naprednih tehnologij, ki bo izboljšala delovne izkušnje uporabnikov v mobilnem svetu, saj omogoča hitrejši in kakovostnejši dostop do informacij pomembnih za učinkovito sodelovanje in povečano storilnost, kjerkoli in kadarkoli.

Naprave Nokia E90 Communicator, Nokia E65 in Nokia E61i podpirajo najpopularnejše rešitve elektronske pošte in poslovnih glasovnih funkcij, omogočajo globalno uporabo zahvaljujoč štiripasovnemu in delovanju v 3G omrežjih, povezovanje preko omrežja WLAN, brezžične tehnologije Bluetooth, infrardeče povezave in podatkovnih kablov ter uporabo številnih dodatnih poljubnih rešitev. Hitrost, zmogljivost procesiranja in izjemni zasloni naprav, v kombinaciji s prilagodljivostjo programske opreme platforme S60, odpirajo možnosti za popolnoma nove mobilne izkušnje tako v pisarni kot tudi izven nje.

Nadalje nove naprave iz palete Nokia Eseries v kombinaciji z mobilno platformo Nokia Intellisync Mobile Suite 8.0, prav tako napovedano danes, bistveno povečujejo potencial podjetij za doseganje novih ravni storilnosti in konkurenčne prednosti. Tovrstne rešitve Nokia operaterjem in ponudnikom prav tako ponujajo priložnost za povečanje obsega dejavnosti, zahvaljujoč konkurenčnim novim storitvam namenjenim poslovnim uporabnikom, saj le-te dandanes predstavljajo tretjino prihodka operaterjev. S ponudbo naprav iz palete Nokia Eseries, ki omogočajo uporabo trenutnih in prihajajočih storitev, kot so gostovanje elektronske pošte, varnost, upravljanje naprave in druge aplikacije za dvig storilnosti, lahko operaterji in ponudniki pridobijo konkurenčno prednost in povečajo naklonjenost uporabnikov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki