marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

članki

3G iPhone samo v Evropi?


06.07.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Bodo evropski privrženci trenutno zelo aktualnega iPhona dobili več, kot Američani pri nakupu omenjene naprave? Sodeč po govoricah, se pri Applu dogovarjajo z operaterji Vodafone, T-Mobile Nemčija in Carphone Warhouse za dobavo 3G različice iPhone-a za evropski trg.

Vse to pa še ni bilo uradno potrjeno s strani Californijskega Appla, vendar naslednji teden naj bi zadele postale malo bolj jasne, ko naj bi pri Applu podali tudi uradno izjavo. Govori se tudi, da naj bi družba Orange zaradi cenzuriranja funkcij telefona izgubila sodelovanje z Applom.

Zanimiva pa je tudi izjava Stevea Jobsa, ki je zatrdil, da bi morebitni 3G standard v mobilniku izžel baterijo. Sedaj, ko so pri AT&T pohitrili omrežje bo američanom verjetno odsotnost 3G še bolj ugajala. Evropejci pa se bodo pač sprijaznili z večjo porabo baterije, ke je po prvih ugotovitvah že tako slabša kot navaja proizvajalec.

Govori pa se še, da naj bi v Evropi imeli veliko boljši načrt cen, kot v Ameriki.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki