marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

slikaApple na WWDC predstavil novosti v iOS 14
24.06.2020

Apple je na konferenci WWDC, ki letos poteka preko spleta, predstavil novosti za prihajajočo različico operacijskega sistema iOS 14. Sedaj bodo tudi jabolčni uporabniki dobili nekaj funkcij, ki so že znane uporabnikom androidnih naprav.

članki

Yahoo! postaja mobilen na pametnih telefonih Nokia


Yahoo na mobilcu

30.04.2005
Objavil: Dare Gliha

Nokia, ki je vodilna na področju mobilnih komunikacij, in Yahoo!, številka ena na področju svetovnega spleta, bosta milijonom uporabnikov pametnih telefonov ponudila mobilne informacije, zabavo in vse ostalo, kar ponuja spletna stran Yahoo!

Komunikacijske storitve Yahoo!, kot je spletna pošta, zabava, melodije zvonjenja, ozadja in igre ter iskalnik Yahoo! bodo postali mobilni in bodo na voljo uporabnikom telefonov Nokia, ki temeljijo na platformi serije 60.

Ključni cilj Nokie je mobilni dostop do informacij, novic, zabave in neprestane povezave s svetom kjerkoli in kadarkoli. Nova možnost, ki sta jo ponudila Nokia in Yahoo!, je velik korak k popolnoma mobilnemu življenjskemu stilu. Ker postaja sodobno življenje vedno bolj osredotočeno na mobilne komunikacije, je nova pridobitev še toliko bolj dobrodošla.

Nokia je prva med proizvajalci mobilnih telefonov na osnovi operacijskega sistema Symbian, ki bo svojim uporabnikom ponudila možnosti mobilnega Yahooja na številnih evropskih in azijskih tržiščih, kot so Avstralija, Kitajska, Francija, Nemčija, Indija, Indonezija, Malezija, Filipini, Španija in Velika Britanija. Prvi mobilniki, ki podpirajo novost, so: Nokia 6680, Nokia 6681 in Nokia 6630. Uporabniki teh telefonov bodo lahko na svoje obstoječe telefone naložili aplikacijo, ki bo omogočala nov mobilni servis v drugi polovici leta 2005.

fotografije
Yahoo na mobilcu
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki