marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHMD Global je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative
14.08.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative. Lejeune ima več kot 25 let izkušenj na področju telekomunikacij, v podjetju OneWeb pa je do zdaj delal kot poseben svetovalec, osredotočen na operativno strategijo. Alain bo odgovoren za nadzor nad vso operativo za HMD Global, vodil in upravljal pa bo inženirsko ter dobavno verigo v podjetju.

slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

članki

Yahoo! postaja mobilen na pametnih telefonih Nokia


Yahoo na mobilcu

30.04.2005
Objavil: Dare Gliha

Nokia, ki je vodilna na področju mobilnih komunikacij, in Yahoo!, številka ena na področju svetovnega spleta, bosta milijonom uporabnikov pametnih telefonov ponudila mobilne informacije, zabavo in vse ostalo, kar ponuja spletna stran Yahoo!

Komunikacijske storitve Yahoo!, kot je spletna pošta, zabava, melodije zvonjenja, ozadja in igre ter iskalnik Yahoo! bodo postali mobilni in bodo na voljo uporabnikom telefonov Nokia, ki temeljijo na platformi serije 60.

Ključni cilj Nokie je mobilni dostop do informacij, novic, zabave in neprestane povezave s svetom kjerkoli in kadarkoli. Nova možnost, ki sta jo ponudila Nokia in Yahoo!, je velik korak k popolnoma mobilnemu življenjskemu stilu. Ker postaja sodobno življenje vedno bolj osredotočeno na mobilne komunikacije, je nova pridobitev še toliko bolj dobrodošla.

Nokia je prva med proizvajalci mobilnih telefonov na osnovi operacijskega sistema Symbian, ki bo svojim uporabnikom ponudila možnosti mobilnega Yahooja na številnih evropskih in azijskih tržiščih, kot so Avstralija, Kitajska, Francija, Nemčija, Indija, Indonezija, Malezija, Filipini, Španija in Velika Britanija. Prvi mobilniki, ki podpirajo novost, so: Nokia 6680, Nokia 6681 in Nokia 6630. Uporabniki teh telefonov bodo lahko na svoje obstoječe telefone naložili aplikacijo, ki bo omogočala nov mobilni servis v drugi polovici leta 2005.

fotografije
Yahoo na mobilcu
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki