marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Mobitel bo poenotil cene za Mobiuporabnike


25.04.2005
Objavil: Mojca Giacomelli

Družba Mobitel bo v skladu s poslovnimi načrti, celovito cenovno politiko ter priporočilom Agencije za pošto in elektronske komunikacije (APEK) s 1. majem poenotila in poenostavila cene klicev za Mobiuporabnike. Gre za nadaljevanje poenotenja cen, ki ga je družba Mobitel začela decembra lani, ko je poenotila in poenostavila nekatere cene klicev za naročnike Mobitel GSM/UMTS.

Od 1. maja 2005 bo za klice Mobiuporabnikov v Sloveniji veljala enotna cena 44 tolarjev na minuto (z DDV). To pomeni, da bo za kar 28 tolarjev znižana cena klicev v druga mobilna in v stacionarno omrežje, ki je doslej v višji tarifi znašala 72 tolarjev na minuto, za 8 tolarjev pa se bodo podražili klici v omrežju in v druga omrežja v nižji tarifi. Z novo, enotno ceno želijo v Mobitelu svojim predplačnikom omogočiti še bolj enostavno in pregledno ceno klicev. Kot doslej pa bodo tudi v prihodnje Mobiuporabniki ponoči govorili ceneje, saj bo cena klicev v omrežju ostala 5 tolarjev na minuto. Prednost pred konkurenčno ponudbo je tudi v krajšem obračunskem intervalu, ki znaša 15 sekund. Poleg tega je Mobiuporabnikom na voljo pestra paleta storitev, vključno z Uverturo, ki omogoča uverture skupin in časovne uverture ter bogata izbira gostovanj v tujini, saj ima Mobitel sklenjenih kar 282 pogodb o gostovanju v 172 državah. Zaradi Mobitelove lastne, inovativne rešitve pa lahko Mobiuporabniki v tujini gostujejo brez naročila.

Napovedana sprememba in poenotenje cen klicev v Sloveniji se nanaša na Mobiuporabnike, cene klicev naročnikov Mobitel GSM/UMTS in vseh ostalih storitev ostajajo nespremenjene. Tudi po omenjenih spremembah ostajajo cene Mobitelovih storitev pod povprečjem cen v Evropski uniji. Povprečni znesek porabe uporabnika Mobi se zaradi poenotenja cen klicev ob enakih klicnih navadah ne bo bistveno spremenil. Novi ceniki so na voljo na Mobitelovi spletni strani www.mobitel.si, vse informacije pa so na voljo tudi v Mobitelovih centrih, pri pooblaščenih prodajalcih in v Centru za pomoč naročnikom, ki je dostopen na brezplačnih številkah 031/041/051 121 za Mobiuporabnike, 031/041/051 700 700 za naročnike Mobitel GSM/UMTS ter prek elektronske pošte na naslovu info@mobitel.si .

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki