marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

članki

RyanAir prepovedal delavcem polnjenje mobilnikov


26.04.2005
Objavil: Andrej Bergant

Pri irski letalski družbi, znani predvsem po svojih nizkih cenah, RyanAir, so osebju prepovedali polnjenje mobilnih telefonov na delovnem mestu.

Nihče med zaposlenimi ne sme v službi polniti svojega telefona. Trdijo, da lahko tistih nekaj sekund, ki jih nekdo porabi za priklapljanje telefona v vtičnico, povzroči preveliko motnjo. Zgodba je bila objavljena v časopisu The Mirror, kjer so zapisali, da so delavci zaradi te prepovedi jezni na svoje nadrejene. Eden izmed delavcev je povedal: "Težava je v tem, da pri podjetju RyanAir obtožujejo delavce, da s polnjenjem mobilnih telefonov "kradejo" elektriko." Najbolj moteče je, da prepoved prihaja iz ene največjih evropskih letalskih družb, ki je v zadnjem četrtletju leta 2004 imela 20 milijonov dobička. Polnjenje mobilnega telefona pri računu za elektriko je le kaplja v morje.

Pri RynAiru pa je njihov predstavnik za javnost izjavil le: "Polnjenje mobilnega telefona na delovnem mestu se nam ne zdi sprejemljivo."

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki