marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Skupina Vodafone lansirala storitev "push email"


22.04.2005
Objavil: Dare Gliha

Vodafone je včeraj oznanil splavitev storitve "push email", to je storitve, ki omogoča varnen dostop do elektronske pošte, kontaktov ter koledarja v realnem času preko ustrezne mobilne naprave.

Pri Vodafonu so še povedali, da se nova elektronska sporočila, vpisi v koledar ter kontakti samodejno prenesejo na uporabnikovo napravo, prav tako so samodejne vse posodobitve. Kot dodatek pa se lahko uporabnik odloči, da bo prenašal tudi priponke v office formatu, kot je to Microsoft Word, Excell, Powerpoint ter Adobe PDF.

Med začetno fazo bodo uporabnikom na voljo terminali, ki že omogočajo storitev push email, to so Vodafone v1620, Motorola MPx220, Nokia 6630 in Sony Ericsson P910i. Dodatne naprave, ki to storitev podpirajo, bodo predstavljene v prihajajočih mesecih.

Storitev "push email" je trenutno na voljo pri operaterjih Vodafone Germany, Vodafone Greece, Vodafone Italy, SFR France in Elisa Finland. Storitev pa bo do konca leta lansiralo še več operaterjev na Vodafone trgih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki