marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Predigra


21.04.2005
Objavil: Thomas Bergant

Predigra je nova storitev, ki jo ponuja Si.mobil - Vodafone na svojem portalu Vodafone live!. Storitev omogoča, da se namesto čakalnega tona, ki se pojavlja ob vsakem klicu, kličočemu predvaja glasba ali zvočni efekt po uporabnikovi izbiri. Predigra je na voljo tako naročnikom kot tudi Halo uporabnikom za 300 tolarjev.

Uporabnik, ki si želi nastaviti izbrano Predigro, naj se poda na portal Vodafone live!, nato pa med “Melodijami in Slikami” izbere storitev »Predigra«. Predigre so razdeljene v skupine, katerih ime samo uporabniku pove, kakšne melodije se skrivajo v njih. Ko uporabnik kupi novo Predigro, mu sistem ponudi možnost, da jo nastavi kot privzeto melodijo za vse, ki ga kličejo. Sistem ga bo sam vodil skozi proces nakupa in nastavitve. Svojo Predigro si lahko nastavi vsak uporabnik, ki mu mobilni telefon omogoča dostop do wap portala (Vodafone live!).

Vsaka Predigra stane 300 tolarjev. Uporabnik si jo lahko nastavi, zamenja in uporabi neštetokrat, saj mu Predigra ne bo potekla; ko jo enkrat kupi, je njegova za vedno. Uporabnik ima lahko kupljenih več Prediger, aktivna pa je vedno tista, ki jo uporabnik nastavi sam. Če se uporabnik odloči, da Predigre ne želi več uporabljati, se lahko od storitve odjavi; v 24-ih urah se bo kot ton zvonjenja povrnil »standardni« ton. Uporabnik bo lahko namestil katero koli izmed že kupljenih Prediger, ko si bo to spet zaželel.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki