marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

V Nemčiji novi testni center za MMS sporočila


18.04.2005
Objavil: Dare Gliha

Da bi zadostili povečevanemu povpraševanju po MMS-ih, je Cetecom v Feldkirchenu splavil drugo testno platformo. Poleg že obstoječe testne rešitve Setcom S-CAT 5020/Agilent 8960 je investiral še v testno orodje, ki ga je pred kratkim predstavilo podjetje Anite.

Nova aplikacija Conformance Toolset (ACT) uporablja Anite SAT-ovo konfiguracijo in omogoča osnovo za testiranje MMS-sporočil, prav tako pa tudi zmožnost naknadnih izboljšav za testiranje brskalnika (WAP). To testiranje je med prvimi, ki bo podpiralo zahteve OMA (Open Mobile Alliance), omogoča pa doseganje zahtevanih funkcionalnosti znotraj MMS ETS (Enabler Test pecification).

Cetecomovi uporabniki imajo tako sedaj dostop do druge testne platforme, ta pa omogoča test vsake implementacije MMS . To pa bo omogočilo, da bodo mobilniki s funkcijo MMS-sporočil dosegali standarde, ki jih postavlja GFC in PTCRB.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki