marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Šest mesecev brez naročnine


04.04.2005
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil - Vodafone uporabnike mobilne telefonije nagovarja, naj se znebijo prevelikega računa s tarifami Smart, ki prinašajo najugodnejše cene klicev znotraj domačega omrežja (5 SIT/min), v druga mobilna omrežja (22 SIT/min z Opcijo mobilni) ter SMS-e za 5 SIT v paketu Orto Smart. Za lažjo odločitev novim naročnikom na pakete Smart podarja polletno brezplačno mesečno naročnino.

Vsem novim naročnikom, ki bodo do vključno 31. maja 2005 kupili enega od telefonov v ponudbi in hkrati sklenili naročniško razmerje za 24 mesecev na paketih Smart I, Smart II, Smart III in Orto Smart, Si.mobil - Vodafone prvih šest mesecev ne bo zaračunal mesečne naročnine. Ugodnost bodo lahko izkoristili tudi vsi obstoječi Halo uporabnike, ki se bodo v času promocije odločili za prestop na kateri koli naročniški paket. Ponudba ne velja za mesečne naročnine izbranih storitev, kot sta Opcija mobilni in Vodafone Eurocall. Vsi novi naročniki, ki bodo izkoristili to priložnost, v prvih šestih mesecih ne morejo uveljavljati ugodnosti Partner bonus; po izteku tega obdobja bodo lahko kot nosilci ali kot člani skupine Partner bonus svojo mesečno naročnino znižali do 30 odstotkov.

V osveženi ponudbi telefonov se bodo kupci lahko odločili tudi za novi telefon Vodafone live! Sharp GX15 (že za 10.000 SIT) ali za Motorolo V3 RAZR (na voljo od 11. aprila dalje že za 50.000 SIT). Poleg omenjenih novincev bodo uporabnikom na voljo tudi številni drugi kakovostni mobilniki po ugodnih cenah.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki