marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Poslovna pomlad


25.03.2005
Objavil: Mojca Giacomelli

Prenovljena ponudba za poslovne uporabnike: Nov paket za poslovne uporabnike – Business Smart. Možnost nadgradnje poslovnih paketov s storitvijo VPN. Odlični poslovni telefoni po še ugodnejših cenah. Dostop do interneta in elektronske pošte kjerkoli in kadarkoli s hitrostjo do 236 kb/s. Vedno in povsod dosegljiva elektronska pošta z BlackBerryTM iz Vodafona.

Si.mobil - Vodafone je maja 2004 svojo ponudbo prenovil s paketi Smart, ki so namenjeni naročniškim in predplačniškim uporabnikom. Naročniške pakete Smart odlikujejo najugodnejše cene za pogovore znotraj omrežja (5 SIT/min) in v druga mobilna omrežja (22 SIT/min). Ponudbo, katere temeljne značilnosti so cenovna prednost, odličnost storitev in pametne produktne rešitve, sedaj Si.mobil - Vodafone predstavlja tudi poslovnim uporabnikom.

Poslovni paket Business Smart

Uporabniki paketa Business Smart bodo za pogovore v omrežju Si.mobil - Vodafone odšteli 5 SIT na minuto, na stacionarno omrežje (Telekom Slovenije) ter mobilno omrežje Mobitela in Debitela pa bodo klicali za 22 SIT na minuto. Še posebej ugodni bodo pogovori znotraj poslovne skupine, kjer se bodo uporabniki med seboj klicali za 2 SIT na minuto. Mesečna naročnina na poslovni paket Business Smart se znižuje s številom uporabnikov v poslovni skupini in znaša od 1.800 do 2.600 SIT.

Vsak uporabnik paketa Business Smart bo lahko sestavil tudi svojo skupino Partner bonus, ki njenim članom prinaša popust pri mesečni naročnini; skupino lahko sestavljajo nosilec, ki popusta ne more uveljavljati, in do trije člani. Člani skupine so lahko naročniki različnih ostalih paketov Smart.

V ponudbi Si.mobil - Vodafone bodo tudi v prihodnje na voljo poslovni paketi Business Izi, Business Special, Business Plus, Business ter Business Mix.

Prednost vseh poslovnih paketov je tudi ugodno mednarodno gostovanje, saj je poslovnim uporabnikom storitev Vodafone Eurocall na voljo brezplačno.

Sklenitev naročniškega razmerja za paket Business Smart je mogoča do 30. junija 2005, ugodnosti te tarife pa njenim uporabnikom pripadajo še naprej.

Ponudba telefonov

V prenovljeni ponudbi bodo poslovnim uporabnikom po še ugodnejših cenah dosegljivi vrhunski telefoni, kot so Nokia 9500, Nokia 9300, Nokia 6230 (vsi telefoni omogočajo prenos podatkov preko EDGE-a) in Sony Ericsson P910i.

Storitev VPN

Vse poslovne pakete je Si.mobil - Vodafone obogatil z dodatno storitvijo VPN (navidezno zasebno omrežje). Ključne značilnosti storitve so preprostejše klicanje z uporabo kratkih številk, boljši nadzor nad uporabo ter natančno ločevanje stroškov na poslovno in zasebno uporabo. Glavna prednost storitve VPN je, da omogoča skoraj popolno prilagoditev zahtevam naročnika glede uporabe storitev mobilne telefonije.

Vodafone Mobile Connect Card

Nova Vodafone Mobile Connect Card, ki podpira tehnologijo EDGE, je napredna rešitev za vse, ki potrebujejo hiter in enostaven dostop do elektronske pošte, svetovnega spleta, intraneta ali SMS centra kjerkoli in kadarkoli. Prenos podatkov poteka preko tehnologije EDGE in omogoča hitrosti do 236 kbit/s. Hiter prenos podatkov preko EDGE-a Si.mobil - Vodafone zagotavlja že 70% slovenskega prebivalstva. Na območjih, kjer EDGE ni dostopen, prenos podatkov poteka preko GPRS-a.

BlackBerryTM iz Vodafona

Si.mobil - Vodafone je na slovenski trg prinesel tudi novo globalno rešitev za mobilno delo, BlackBerryTM iz Vodafona. Produkt, ki združuje vse lastnosti dlančnika in mobilnega telefona, odlikujejo njegova majhnost in nizka teža, pregleden uporabniški vmesnik, vgrajena QWERTZ tipkovnica in odlična baterija. BlackBerryTM iz Vodafona je za razliko od dlančnikov preko podatkovne povezave GPRS stalno povezan z internetom, kar mu omogoča sprejemanje elektronske pošte v realnem času in takojšen dostop do spletnih strani.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki