marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

T-Mobile začasno ustavil prodajo dlančnika HP iPAQ h6315


29.03.2005
Objavil: Mojca Giacomelli

V petek pred veliko nočjo je operater T-Mobile najavil začasno ustavitev prodaje dlačnika HP iPAQ h6315 na podlagi poročil o številnih programskih napakah v delovanju. Dlančnik je bil predstavljen lanskega julija kot konkurenca palmovem modelu Treo.

Kmalu po začetku prodaje so uporabniki ugotovili, da je programska oprema dlančnika precej nestabilna. Nadgradnja ROM-a naj bi odpravila težave v delovanju paketnega prenosa GPRS in modrega zoba. "Nadgradnja ROM-a naj bi tako odpravila večino težav, popravek pa bo na voljo kot brezplačen prenos s spletne strani proizvajalca v prvem tednu aprila," je povedal Mike Hockey, predstavnik za stike z javnostmi.

Druga možnost za lastnike dlačnika h6315 pa je, da napravo zamenjajo za katero drugo, ki je na voljo pri operaterju T-Mobile. Tako lahko dobijo npr. palmOne Treo 600 ali pa katerega izmed modelov podjetja RIM – BlackBerryja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki