marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNEO sedaj tudi kot aplikacija za pametne TV sprejemnike
04.12.2020

Platforma NEO je odslej naročnikom televizije Telekoma Slovenije na voljo tudi kot aplikacija NEO TV Lite, ki deluje na pametnih TV sprejemnikih z operacijskim sistemom Android TV od različice 7.0 dalje. Na ta način je rešitev NEO naročnikom na voljo prek NEO Smartboxa, aplikacije NEO za mobitele in tablice ter odslej tudi aplikacije za pametne televizorje.

slikaA1 Slovenija omogoča plačevanje storitev in vsebin podjetja Apple preko mesečne položnice
04.12.2020

Danes so pri A1 Slovenija pričeli svojim naročnikom ponujati možnost plačevanja za njihove najljubše vsebine in storitve, ki jih ponuja podjetje Apple, vključno z aplikacijami iz App Store, Apple Music, Apple TV+, serijami in filmi iz aplikacije Apple TV, knjigami iz Apple Books in storitvi shranjevanja podatkov v oblaku iCloud z vsemi Applovimi izdelki prek mesečne položnice za mobilne storitve.

slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

članki

Prva 32 GB SDHC spominska kartica za mobilne telefone na svetu


14.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Toshiba je najavila začetek prodaje različnih SD spominskih kartic z visoko kapaciteto, med njimi tudi prvo 32 GB spominsko kartico na svetu, katero je mogoče uporabljati v mobilnih telefonih. Poleg 32 GB spominske kartice, je Toshiba najavila tudi 16 GB in 8 GB microSD spominske kartice. Vse te kartice spadajo v razred 4 v hitrostnem razredu SD spominskih kartic.

Spominska kartica SD s 16 GB prostora bo na voljo po vsem svetu od oktobra naprej, spominska kartica z 32 GB prostora in 8 GB microSD spominska kartica pa se bosta pričeli prodajati širom sveta januarja naslednje leto.

Trg za spominske kartice z visoko kapaciteto je hitro rastoč, zahvaljujoč predvsem naraščajoči potrebi po digitalni opremi, s katero lahko predvajamo in snemamo filme, ter snemamo ali pregledujemo visoko kvalitetne slike. Povpraševanje po microSD spominskih karticah z veliko prostora pa se kaže predvsem na trgu mobilnih telefonov, saj se v mobilnih telefonih pojavljajo kamere z vedno boljšo ločljivostjo, potreba po predvajanju glasbe in filmov na mobilnih telefonih pa tudi raste.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki