marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

Prva 32 GB SDHC spominska kartica za mobilne telefone na svetu


14.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Toshiba je najavila začetek prodaje različnih SD spominskih kartic z visoko kapaciteto, med njimi tudi prvo 32 GB spominsko kartico na svetu, katero je mogoče uporabljati v mobilnih telefonih. Poleg 32 GB spominske kartice, je Toshiba najavila tudi 16 GB in 8 GB microSD spominske kartice. Vse te kartice spadajo v razred 4 v hitrostnem razredu SD spominskih kartic.

Spominska kartica SD s 16 GB prostora bo na voljo po vsem svetu od oktobra naprej, spominska kartica z 32 GB prostora in 8 GB microSD spominska kartica pa se bosta pričeli prodajati širom sveta januarja naslednje leto.

Trg za spominske kartice z visoko kapaciteto je hitro rastoč, zahvaljujoč predvsem naraščajoči potrebi po digitalni opremi, s katero lahko predvajamo in snemamo filme, ter snemamo ali pregledujemo visoko kvalitetne slike. Povpraševanje po microSD spominskih karticah z veliko prostora pa se kaže predvsem na trgu mobilnih telefonov, saj se v mobilnih telefonih pojavljajo kamere z vedno boljšo ločljivostjo, potreba po predvajanju glasbe in filmov na mobilnih telefonih pa tudi raste.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki