marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

članki

Prva 32 GB SDHC spominska kartica za mobilne telefone na svetu


14.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Toshiba je najavila začetek prodaje različnih SD spominskih kartic z visoko kapaciteto, med njimi tudi prvo 32 GB spominsko kartico na svetu, katero je mogoče uporabljati v mobilnih telefonih. Poleg 32 GB spominske kartice, je Toshiba najavila tudi 16 GB in 8 GB microSD spominske kartice. Vse te kartice spadajo v razred 4 v hitrostnem razredu SD spominskih kartic.

Spominska kartica SD s 16 GB prostora bo na voljo po vsem svetu od oktobra naprej, spominska kartica z 32 GB prostora in 8 GB microSD spominska kartica pa se bosta pričeli prodajati širom sveta januarja naslednje leto.

Trg za spominske kartice z visoko kapaciteto je hitro rastoč, zahvaljujoč predvsem naraščajoči potrebi po digitalni opremi, s katero lahko predvajamo in snemamo filme, ter snemamo ali pregledujemo visoko kvalitetne slike. Povpraševanje po microSD spominskih karticah z veliko prostora pa se kaže predvsem na trgu mobilnih telefonov, saj se v mobilnih telefonih pojavljajo kamere z vedno boljšo ločljivostjo, potreba po predvajanju glasbe in filmov na mobilnih telefonih pa tudi raste.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki