marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

Sony Ericsson V800 prejel prestižni naziv "Najboljši 3G mobilni telefon"


16.02.2005
Objavil: Mojca Giacomelli

V torek, 15. 2. 2005, je na svečani podelitvi nagrad za leto 2005, ki ga v okviru svetovnega kongresa 3GSM vsako leto organizira združenje GSM Association, Sony Ericssonov mobilni telefon z vgrajeno kamero V800 prejel prestižno nagrado v kategoriji "Najboljši 3G mobilni telefon".

To je že drugo leto zaporedoma, da je Sony Ericsson domov odnesel nagrado za svoj izdelek; v letu 2004 je model T610 prejel nagrado v kategoriji "Najboljši telefon, terminal ali naprava".

"Odkar smo konec leta 2004 skupaj z Vodafonom predstavili V800, je ustvarjal nova pričakovanja pri uporabnikih in spremenil poglede industrije na novo generacijo mobilnih komunikacij," pravi Jan Wäreby, podpredsednik družbe in vodja prodaje in marketinga pri Sony Ericssonu. "Vsi pri Sony Ericssonu smo ponosni in hvaležni, ker smo prejeli to prominentno nagrado. Z800, katerega smo predstavili prav tu v Cannesu, je različica V800, namenjena tudi širšemu tržišču."

Sony Ericssonov V800 je bil ob predstavitvi leta 2004 poimenovan "prvi telefon, ki je resnično združil UMTS in GSM". Dostopa lahko do 3G storitev po celem svetu in ga prodajajo tako v Evropi kot tudi na Japonskem (kot Vodafone 802SE). V800 je zasnovan tako, da lahko v Vodafonovih mobilnih omrežjih visokih hitrosti ponuja obširen izbor storitev. V800 združuje izjemne funkcije, na primer kamero z 1,3 milijona slikovnih pik za slike visoke kvalitete, velik barvni zaslon visoke ločljivosti ter video klic, ki ga je nadvse preprosto uporabljati, z odličnim modernim in kompaktnim oblikovanjem. H tej kombinaciji, lahko dodamo še odlično zabavo in popolno opremljenost za kar najboljši izkoristek številnih storitev "Vodafone live!", na primer pretočenih slik športnih dogodkov ali glasbe s portala Vodafone live!.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki