marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

250.000 uporabnikov Tušmobila


25.09.2012
Objavil: Dare Gliha

Tušmobil od danes uporablja že več kot 250.000 uporabnikov oziroma vsak osmi Slovenec. Nenehna rast uporabnikov je po besedah Tušmobilovcev posledica inovativnih uporabniških storitev, ki združujejo pravo razmerje med količino storitev in ugodno ceno, ter nacionalne pokritosti Slovenije z lastnim, tehnološko sodobnim in do okolja prijaznim mobilnim omrežjem.

V petem letu delovanja je tako Tušmobil le še utrdil svojo pozicijo najhitreje rastočega mobilnega operaterja in postaja vse pomembnejši igralec na slovenskem telekomunikacijskem trgu.

»Že dalj časa se ponašamo s statusom najhitreje rastočega mobilnega operaterja. Stabilno rastemo tako na segmentu naročnikov kot predplačnikov, ker v ponudbo vnašamo vedno nove storitve, ki v celoti posnemajo uporabnikova pričakovanja glede komuniciranja in stroškov,« pojasnjujejo v Tušmobilu. Konstantno rast na vseh uporabniških področjih znova ugotavlja tudi državni regulator.

Poleg ponudbe je pomemben adut, ki je pripomogel k rasti, tudi izjemen kakovostni preskok, ki so ga v Tušmobilu naredili z gradnjo lastnega, do okolja najprijaznejšega mobilnega omrežja v Sloveniji z nacionalno pokritostjo. Danes zagotavljajo 98,37 % pokritost prebivalstva z naprednimi tehnologijami, tudi najsodobnejšo 3G+. »Porok zadovoljstva naših uporabnikov je tudi njihovo število na bazno postajo, ki je pri nas najnižje med vsemi ponudniki na trgu. To zagotavlja visoko stopnjo kakovosti in hitrosti storitev,« še dodajajo v Tušmobilu.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki