marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

250.000 uporabnikov Tušmobila


25.09.2012
Objavil: Dare Gliha

Tušmobil od danes uporablja že več kot 250.000 uporabnikov oziroma vsak osmi Slovenec. Nenehna rast uporabnikov je po besedah Tušmobilovcev posledica inovativnih uporabniških storitev, ki združujejo pravo razmerje med količino storitev in ugodno ceno, ter nacionalne pokritosti Slovenije z lastnim, tehnološko sodobnim in do okolja prijaznim mobilnim omrežjem.

V petem letu delovanja je tako Tušmobil le še utrdil svojo pozicijo najhitreje rastočega mobilnega operaterja in postaja vse pomembnejši igralec na slovenskem telekomunikacijskem trgu.

»Že dalj časa se ponašamo s statusom najhitreje rastočega mobilnega operaterja. Stabilno rastemo tako na segmentu naročnikov kot predplačnikov, ker v ponudbo vnašamo vedno nove storitve, ki v celoti posnemajo uporabnikova pričakovanja glede komuniciranja in stroškov,« pojasnjujejo v Tušmobilu. Konstantno rast na vseh uporabniških področjih znova ugotavlja tudi državni regulator.

Poleg ponudbe je pomemben adut, ki je pripomogel k rasti, tudi izjemen kakovostni preskok, ki so ga v Tušmobilu naredili z gradnjo lastnega, do okolja najprijaznejšega mobilnega omrežja v Sloveniji z nacionalno pokritostjo. Danes zagotavljajo 98,37 % pokritost prebivalstva z naprednimi tehnologijami, tudi najsodobnejšo 3G+. »Porok zadovoljstva naših uporabnikov je tudi njihovo število na bazno postajo, ki je pri nas najnižje med vsemi ponudniki na trgu. To zagotavlja visoko stopnjo kakovosti in hitrosti storitev,« še dodajajo v Tušmobilu.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki