marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Do leta 2027 bo prodaja zložljivih mobilnikov dosegla 48,1 milijona enot


05.04.2023
Objavil: Dare Gliha

Družba International Data Corporation (IDC) pričakuje, da bodo svetovne pošiljke zložljivih telefonov, vključno s flip in fold, leta 2023 dosegle 21,4 milijona enot. To pomeni več kot 50-odstotno povečanje v primerjavi s 14,2 milijona dobavljenih enot leta 2022.

Zložljivi telefoni so na voljo že nekaj let, vendar njihova prodaja še zdaleč ne dosega ravni tradicionalnih pametnih telefonov. Najnovejše poročilo družbe IDC napoveduje, da se bo število pošiljk zložljivih telefonov v prihodnjem letu krepko povečalo, saj naj bi leta 2027 do potrošnikov prišlo 48,1 milijona zložljivih naprav. Takrat naj bi CAGR (sestavljena letna stopnja rasti) zložljivih naprav v obdobju 2022-2027 desetkrat presegel tradicionalne pametne telefone.

Analitiki družbe IDC pričakujejo, da bo leta 2023 skupaj dobavljenih 21,4 milijona zložljivih naprav, saj bodo nižje povprečne prodajne cene (ASP), izboljšana vzdržljivost in množica novih izdaj različnih blagovnih znamk povečali njihovo privlačnost.

Celotno poročilo je na voljo na spletni strani družbe IDC.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki