marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Več kot 200.000 registriranih uporabnikov spletnega Planeta


09.11.2007
Objavil: Thomas Bergant

Spletni portal Planet se lahko pohvali z več kot 200.000 registriranimi uporabniki. 200.000. uporabnik je postal Mladen Magovac, ki je srečni zmagovalec nagradne igre in novi lastnik mobitela Motorola V3xx. Tudi mobilni portal Planet postaja vse bolj priljubljen in obiskan. Novost - brezplačno brskanje - je bila odlično sprejeta.

Multimedijski spletni portal Planet je s svojo privlačno ponudbo prepričal že 200.000 uporabnikov, registriranih na njegovih spletnih straneh. Mladen Magovac iz Metlike je 200.000. registrirani uporabnik spletnega Planeta, za nagrado pa je prejel sodoben, zmogljiv mobitel tretje generacije Motorola V3xx.

Multimedijski portal Planet tvorita spletni in mobilni portal Planet, ki se vsebinsko dopolnjujeta. Spletni Planet predstavlja podporo osebnih nastavitev na mobilnem Planetu, saj lahko uporabniki svoj mobilni aparat in mobilni portal prilagodijo svojim željam in potrebam Da bi bila mobilna uporabniška izkušnja še bolj podobna obisku internetnih portalov, se je mobilni Planet septembra letos predstavil v novi podobi. Vsebinsko obogaten ter s pregledno zasnovo omogoča še lažji in hitrejši dostop do želenih vsebin, najpomembnejšo novost pa predstavlja brezplačno brskanje po mobilnem portalu Planet, ki je v Mobitelovem omrežju na voljo vsem Mobitelovim uporabnikom pri dostopu prek povezave GPRS/UMTS. Novost je dobro vplivala na priljubljenost mobilnega Planeta. Vsak mesec ga redno obiskuje že 200.000 uporabnikov, skupno število vseh, ki so ga obiskali, pa bo kmalu doseglo milijon.

Multimedijski portal Planet ponuja uporabnikom širok in pester nabor informativnih, uporabnih, zanimivih ter zabavnih vsebin in storitev v obliki teksta, slik, zvoka in videa. Do multimedijskega portala Planet lahko uporabniki dostopajo prek mobitelov, dlančnikov (www.planet.si/pda) in prek spleta (www.planet.si), prikaz portala pa se prilagaja zmogljivostim posameznega modela mobilnika.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki