marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMicrosoft ukinja aplikacijo Cortana za Android in iOS
16.04.2021

Microsoftovi aplikaciji Cortana za Android in iOS sta uradno prenehali delovati 31. marca 2021. Microsoftova glasovna pomočnica, alternativa Googlovemu Assistantu in Siri bo še naprej delovala v sistemu Windows 10.

slikaMediaTek leta 2020 prvi proizvajalec čipov za pametne telefone
14.04.2021

Novo poročilo DigiTimes razkriva, da je bil MediaTek leta 2020 prvi proizvajalec čipov za pametne telefone. Izjemna rast blagovne znamke je zasluga naraščajočih naročil ključnih OEM proizvajalcev, Huaweijeve prepovedi v ZDA in strateške napovedi družbe o novi liniji čipov Dimmensity z vgrajenimi modemi 5G.

slikaiPhone 13 Pro Max bo imel objektiv f/1.5
12.04.2021

Priznani analitik Ming-Chi Kuo je v pismu investitorjem razkril, da bo imel iPhone 13 Pro Max drugačno glavno kamero bolj kot drugi predstavniki serije 13. iPhone 13 Pro Max bo tako imel nekoliko svetlejšo lečo f/1.5, medtem ko bodo ostali za svoje glavne kamere imeli lečo f/1.6.

slikaHuawei z vodilnim položajem na trgu nosljivih naprav
08.04.2021

Z razcvetom trga nosljivih naprav si podjetje Huawei nenehno prizadeva zagotoviti dober tržni položaj, v letu 2020 pa je doseglo pomemben mejnik. Poleg najvišje 50,7-odstotne rasti prodaje nosljivih izdelkov na trgu, je podjetje z odprtjem laboratorija Huawei Health Lab nadalje investiralo v raziskave in razvoj.

slikaLG uradno oznanil konec mobilne divizije
06.04.2021

Kar se je govorilo že nekaj časa, je včeraj postalo uradno. LG je oznanil konec mobilne tekme in s tem izstop iz posla s pametnimi telefoni. LG bo svoj fokus in vire sedaj preusmeril na področje komponent električnih vozil, naprav IoT, pametnega doma, robotike, umetne inteligence in rešitev za podjetja.

članki

Tap Tap Revenge za iPhone-a prinese milijon na mesec


24.12.2009
Objavil: Aleš Poljak

Podjetje Tapulous, ki je razvilo sila uspešno in priljubljeno igro za iPhone-a oziroma iPod touch-a, katera sliši na ime Tap Tap Revenge je ''priznalo'' oziroma se je pobahalo, da s prej omenjeno igro zasluži skoraj milijon dolarjev na mesec.

Tap Tap Revenge je hitro postala ena izmed največkrat nameščenih aplikacij, saj imitira sila priljubljeno igro Guitar Hero in Rock band. Sprva je bila omenjena aplikacija zastonj. Njena zabavnost je nato prepričala večino izmed 20 milijonov uporabnikov, da so jo proti plačilu nadgradili v premium verzijo. Poleg nadgradnje pa Tapulous veliko zasluži tudi s
prodajo glasbe in z oglasi v aplikaciji.

Tapulous sicer uradno še ni izdal, koliko so dejansko že zaslužili, a Reuters poroča, da je izvršilni direktor omenjenega podjetja v nekem intervjuju velikokrat omenil magično sedem mestno številko. Kar je zelo verjetno, saj je že več razvijalnih družb prikazalo ogromne zaslužke z igrami za iPhone platformo. Lep primerek tega je podjetje PopCap, katero izdeluje igre s Puzlami in seveda podjetje Playfish, katero se je prodalo EA-ju za 170 milijonov funtov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki