marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

T-Mobile lansiral storitev Push To Talk


26.11.2004
Objavil: Dare Gliha

T-Mobile je že pred časom sporočil, da namerava uvesti storitev Push To Talk v svojem omrežju. Sedaj pa so sporočili, da je omenjena storitev v njihovem omrežju že na voljo za uporabo.

Pri T-Mobile upajo, da bodo uspeli prepričati svoje uporabnike v uporabo storitve z uvedbo brezplačnega promocijskega obdobja, ki bo trajalo do maja prihodnje leto. Od tega datuma naprej pa naj bi pri T-Mobile pričeli s komercialnim trženjem omenjene storitve, na voljo pa bo dnevni ali mesečni obračun s fiksno ceno. Tako naj bi bila cena za uporabo storitve Push To Talk 1 evro za en dan ali 18 evrov za mesec dni, ne glede na število prenešenih govornih sporočil. Dodatne štiri evre pa bo cena za 100 mednarodnih govornih sporočil.

Prvi mobilnik, ki bo to storitev v njihovem omrežju omogočal, bo Nokia 5140, zaenkrat pa ni znano, ali pri T-Mobilu načrtujejo širitev storitve v ostale države, kjer so še prisotni.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki