marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

T-Mobile lansiral storitev Push To Talk


26.11.2004
Objavil: Dare Gliha

T-Mobile je že pred časom sporočil, da namerava uvesti storitev Push To Talk v svojem omrežju. Sedaj pa so sporočili, da je omenjena storitev v njihovem omrežju že na voljo za uporabo.

Pri T-Mobile upajo, da bodo uspeli prepričati svoje uporabnike v uporabo storitve z uvedbo brezplačnega promocijskega obdobja, ki bo trajalo do maja prihodnje leto. Od tega datuma naprej pa naj bi pri T-Mobile pričeli s komercialnim trženjem omenjene storitve, na voljo pa bo dnevni ali mesečni obračun s fiksno ceno. Tako naj bi bila cena za uporabo storitve Push To Talk 1 evro za en dan ali 18 evrov za mesec dni, ne glede na število prenešenih govornih sporočil. Dodatne štiri evre pa bo cena za 100 mednarodnih govornih sporočil.

Prvi mobilnik, ki bo to storitev v njihovem omrežju omogočal, bo Nokia 5140, zaenkrat pa ni znano, ali pri T-Mobilu načrtujejo širitev storitve v ostale države, kjer so še prisotni.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki