marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

članki

100 dni mobilnega interneta za 20 evrov


19.06.2013
Objavil: Dare Gliha

Telekom Slovenije predstavlja prenovljeno ponudbo Instant Internet Dan na dan, namenjeno vsem, ki internetni dostop potrebujejo le občasno. Ta z novim imenom Predplačniški mobilni internet poleg spremenjene podobe prinaša vrsto privlačnih novosti, s katerimi je mobilni internet za uporabnike še bolj dostopen in udoben.

Predplačniški mobilni internet uporabnikom nudi dva različna paketa. Prvi vsebuje SIM-kartico z možnostjo celodnevne uporabe interneta in stane 9,90 evra, drugi pa poleg omenjenega vsebuje tudi mobilno dostopno točko ZTE MF60 uFi. Gre za prvi predplačniški paket z MiFi-napravo, ki omogoča internetni dostop desetim uporabnikom istočasno, in sicer prek prenosnika, tabličnega računalnika ali mobilnega telefona. Zanj bodo uporabniki odšteli 79 evrov.

Novi paketi Predplačniškega mobilnega interneta pa prinašajo tudi nove, še bolj ugodne možnosti zakupa prenosa podatkov. Tako imajo sedaj uporabniki celodnevno uporabo interneta na voljo že za 2 evra. Poleg tega lahko izbirajo med še dvema novima časovnima zakupoma prenosa podatkov po izjemno ugodni ceni. Cena za časovni zakup 30 dni znaša 10 evrov, medtem ko je za kar 100 dni uporabe interneta treba odšteti le 20 evrov. Po porabi vključene količine prenosa podatkov se uveljavi princip pravične uporabe, kar pomeni, da se hitrost omeji na 64 kbit/s v smeri do uporabnika in 64 kbit/s v smeri od uporabnika.

Poleg tega Predplačniški mobilni internet omogoča pošiljanje in prejemanje sporočil SMS v omrežju Mobitel ter upravljanja računa Predplačniški mobilni internet prek SMS-sporočil. Cena poslanega sporočila SMS znaša 0,08763 evra, medtem ko so sistemski SMS-i za upravljanje z računom, poslani na številko 1917, brezplačni.

Omenjene novosti veljajo za obstoječe uporabnike Instant Internet Dan na dan in nove uporabnike Predplačniškega mobilnega interneta. Vsi dosedanji uporabniki paketov Instant Internet Dan na dan lahko zakupljene količine nemoteno uporabljajo še naprej, skladno s spremenjenim, zanje še bolj ugodnim obračunom. Navedene cene vključujejo DDV.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki