marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHonor potrdil partnerstvo z Mediatekom, Qualcommom, Intelom in AMD
27.01.2021

Honor je pred kratkim predstavil pametni telefon V40 5G in s tem označil nov začetek podjetja na samostojni poti, izven okrilja Huaweija. Po najavi je izvršni direktor George Zhao sporočil, da je njegova ekipa podpisala partnerstvo z večjimi proizvajalci čipov, med katere spadata MediaTek in Qualcomm.

slikaLG razmišlja o prodaji oddelka mobilne telefonije
25.01.2021

Že nekaj časa se na naslovnicah časnikov pojavljajo novice o nameri, da LG zapusti trg mobilnih telefonov. V igri je bilo že kar nekaj scenarijev, zadnje novice pa nakazujejo, da se LG o prodaji pogovarja z vietnamskim konglomeratom Vingroup Co.

TelekomTelekom Slovenije vzpostavil prvo mobilno gostovanje 5G
23.01.2021

Potem ko je Telekom Slovenije v lanskem letu vzpostavil prvo nacionalno omrežje pete mobilne generacije (5G), je odslej mobilnim naročnikom na voljo tudi prvo mobilno gostovanje 5G. Tako lahko naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije že gostujejo v omrežju 5G avstrijskega operaterja Hutchison Drei Austria.

slikaOpažen prototip zložljivega telefona Xiaomi
22.01.2021

Samsung, Huawei in Motorola so že nekaj časa na trgu zložljivih mobilnikov in samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo pridružilo še več podjetij. Zdi se, da Xiaomi v tej smeri precej napreduje, saj je bil v kitajski podzemni železnici opažen zakamufliran prepogljivi model tega podjetja.

slikaGoogle sporočil, da je bil nakup Fitbita končan
20.01.2021

Prejšnji teden je velikan Google v sporočilu za javnost sporočil, da je nakup družbe Fitbit vendarle končan. Napoved je objavil Rick Osterloh, višji podpredsednik Googlovih naprav in storitev.

članki

100 dni mobilnega interneta za 20 evrov


19.06.2013
Objavil: Dare Gliha

Telekom Slovenije predstavlja prenovljeno ponudbo Instant Internet Dan na dan, namenjeno vsem, ki internetni dostop potrebujejo le občasno. Ta z novim imenom Predplačniški mobilni internet poleg spremenjene podobe prinaša vrsto privlačnih novosti, s katerimi je mobilni internet za uporabnike še bolj dostopen in udoben.

Predplačniški mobilni internet uporabnikom nudi dva različna paketa. Prvi vsebuje SIM-kartico z možnostjo celodnevne uporabe interneta in stane 9,90 evra, drugi pa poleg omenjenega vsebuje tudi mobilno dostopno točko ZTE MF60 uFi. Gre za prvi predplačniški paket z MiFi-napravo, ki omogoča internetni dostop desetim uporabnikom istočasno, in sicer prek prenosnika, tabličnega računalnika ali mobilnega telefona. Zanj bodo uporabniki odšteli 79 evrov.

Novi paketi Predplačniškega mobilnega interneta pa prinašajo tudi nove, še bolj ugodne možnosti zakupa prenosa podatkov. Tako imajo sedaj uporabniki celodnevno uporabo interneta na voljo že za 2 evra. Poleg tega lahko izbirajo med še dvema novima časovnima zakupoma prenosa podatkov po izjemno ugodni ceni. Cena za časovni zakup 30 dni znaša 10 evrov, medtem ko je za kar 100 dni uporabe interneta treba odšteti le 20 evrov. Po porabi vključene količine prenosa podatkov se uveljavi princip pravične uporabe, kar pomeni, da se hitrost omeji na 64 kbit/s v smeri do uporabnika in 64 kbit/s v smeri od uporabnika.

Poleg tega Predplačniški mobilni internet omogoča pošiljanje in prejemanje sporočil SMS v omrežju Mobitel ter upravljanja računa Predplačniški mobilni internet prek SMS-sporočil. Cena poslanega sporočila SMS znaša 0,08763 evra, medtem ko so sistemski SMS-i za upravljanje z računom, poslani na številko 1917, brezplačni.

Omenjene novosti veljajo za obstoječe uporabnike Instant Internet Dan na dan in nove uporabnike Predplačniškega mobilnega interneta. Vsi dosedanji uporabniki paketov Instant Internet Dan na dan lahko zakupljene količine nemoteno uporabljajo še naprej, skladno s spremenjenim, zanje še bolj ugodnim obračunom. Navedene cene vključujejo DDV.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki