marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

10 let Mobi ponudbe


27.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Mobitelova predplačniška ponudba Mobi praznuje 10-letnico. Takrat je Mobitel uvedel novost na slovenskem trgu mobilnih komunikacij – Mobi ponudbo za predplačniške uporabnike.

»Mobi ponudba se je med uporabniki uveljavila s svojo kakovostjo, pestrostjo, cenovno dostopnostjo in vrsto dodatnih storitev. Zato ne preseneča, da je po vseh teh letih še vedno uspešna in privlačna za vse generacije.

Družba Mobitel si bo tudi v prihodnje prizadevala predplačniškim uporabnikom ponuditi vedno nove in dodatne storitve. Da je temu tako, dokazuje tudi najnovejša Mobi ponudba, ki zopet prinaša vrsto novih ugodnosti,« je ob jubilejni obletnici poudaril Danilo Tomšič, direktor prodaje pri Mobitelu.

Okrogli jubilej bo pospremila nova Mobi ponudba dveh novih Mobipaketov in Mobitelefonov. Hkrati pa Mobiuporabnike čaka presenečenje: nova ugodnost Bonus polnjenje.

Tako so ob jubileju pri družbi pripravili štiri MOBI pakete s telefoni:

 • Sony Ericsson S500i za ceno 99,00 € - ekskluzivni model v omejenem številu
 • Nokia 5000 za ceno 89,00 € brez SIM kartice
 • Samsung SGH-C260za ceno 49,00 € in možnostjo Bonus polnjenja, vendar brez SIM kartice
 • Nokia 1680 classic za ceno 49,00 € in možnostjo Bonus polnjenja
 • fotografije
  Ni dodatnih fotografij.
  komentarji
  Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

  Da
  Ne, imam nastavljeno angleščino
  Ne, imam nastavljen drug jezik
  Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
  Ne vem

  obveščanje

  Prijava na elektronske novice:

  e-pošta:

  več članki