marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHMD Global je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative
14.08.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative. Lejeune ima več kot 25 let izkušenj na področju telekomunikacij, v podjetju OneWeb pa je do zdaj delal kot poseben svetovalec, osredotočen na operativno strategijo. Alain bo odgovoren za nadzor nad vso operativo za HMD Global, vodil in upravljal pa bo inženirsko ter dobavno verigo v podjetju.

slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

članki

10 let Mobi ponudbe


27.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Mobitelova predplačniška ponudba Mobi praznuje 10-letnico. Takrat je Mobitel uvedel novost na slovenskem trgu mobilnih komunikacij – Mobi ponudbo za predplačniške uporabnike.

»Mobi ponudba se je med uporabniki uveljavila s svojo kakovostjo, pestrostjo, cenovno dostopnostjo in vrsto dodatnih storitev. Zato ne preseneča, da je po vseh teh letih še vedno uspešna in privlačna za vse generacije.

Družba Mobitel si bo tudi v prihodnje prizadevala predplačniškim uporabnikom ponuditi vedno nove in dodatne storitve. Da je temu tako, dokazuje tudi najnovejša Mobi ponudba, ki zopet prinaša vrsto novih ugodnosti,« je ob jubilejni obletnici poudaril Danilo Tomšič, direktor prodaje pri Mobitelu.

Okrogli jubilej bo pospremila nova Mobi ponudba dveh novih Mobipaketov in Mobitelefonov. Hkrati pa Mobiuporabnike čaka presenečenje: nova ugodnost Bonus polnjenje.

Tako so ob jubileju pri družbi pripravili štiri MOBI pakete s telefoni:

 • Sony Ericsson S500i za ceno 99,00 € - ekskluzivni model v omejenem številu
 • Nokia 5000 za ceno 89,00 € brez SIM kartice
 • Samsung SGH-C260za ceno 49,00 € in možnostjo Bonus polnjenja, vendar brez SIM kartice
 • Nokia 1680 classic za ceno 49,00 € in možnostjo Bonus polnjenja
 • fotografije
  Ni dodatnih fotografij.
  komentarji
  Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

  Da
  Ne, imam nastavljeno angleščino
  Ne, imam nastavljen drug jezik
  Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
  Ne vem

  obveščanje

  Prijava na elektronske novice:

  e-pošta:

  več članki