marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

10. decembra prihaja Oppo N1


06.12.2013
Objavil: Mitja Zupančič

Ime Oppo je verjetno bolj poznano razvijalcem in ljubiteljem modifikacij Android operacijskega sistema. Novi Oppo N1 je precej zanimiva reč, ki bo kmalu na voljo.

Oppo N1 je mobilnik z vrtljivo kamero, Snapdragon 600 čipovjem in nekaj dodatnimi bonbončki. A to niti ni namen mobilnika. Soustvarjalec programske opreme je namreč Steve Kondik - eden izmed glavnih razvijalcev pri izjemno priljubljenih cyanogen romih.

Ena izmed boljših lastnosti N1 je ravno izjemna prilagodljivost operacijskega sistema. Prednaložena je njihova različica Androida 4.2.2 z Oppo Color uporabniškim vmesnikom, a če vam ta ne leži, si preprosto naložite optimiziran cyanogen rom.

Mobilnik je na Kitajskem že na voljo, v Evropi pa bo uradno 10. 12. 2013. O točnem številu držav še ni podatka, naroči se ga pa lahko kar v njihovi spletni trgovini. Cene v Evropi se bodo gibale okoli 450 evrov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki