marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

10. decembra prihaja Oppo N1


06.12.2013
Objavil: Mitja Zupančič

Ime Oppo je verjetno bolj poznano razvijalcem in ljubiteljem modifikacij Android operacijskega sistema. Novi Oppo N1 je precej zanimiva reč, ki bo kmalu na voljo.

Oppo N1 je mobilnik z vrtljivo kamero, Snapdragon 600 čipovjem in nekaj dodatnimi bonbončki. A to niti ni namen mobilnika. Soustvarjalec programske opreme je namreč Steve Kondik - eden izmed glavnih razvijalcev pri izjemno priljubljenih cyanogen romih.

Ena izmed boljših lastnosti N1 je ravno izjemna prilagodljivost operacijskega sistema. Prednaložena je njihova različica Androida 4.2.2 z Oppo Color uporabniškim vmesnikom, a če vam ta ne leži, si preprosto naložite optimiziran cyanogen rom.

Mobilnik je na Kitajskem že na voljo, v Evropi pa bo uradno 10. 12. 2013. O točnem številu držav še ni podatka, naroči se ga pa lahko kar v njihovi spletni trgovini. Cene v Evropi se bodo gibale okoli 450 evrov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki