marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Procesor:
osemjedrni (2 x 1,8 GHz Cortex-A75 in 6 x 1,8 GHz Cortex-A55)
Pomnilnik RAM:
3GB
Pomnilnik ROM:
32MB
Zaslon:
IPS LCD, 1200 x 2000 pik, 16 M barv, velikost 10,4", 224 ppi, razmerje stranic 5:3
Operacijski sistem:
Android OS
Priklop:
USB-C 2.0
Teža in dimenzije:
465 g, 247,6 x 157,5 x 7,8 mm
Baterija:
Li-Po 8200 mAh
Zadnji testi dlančnikov/tablic
Huawei MediaPad M3
01.09.2016

Nokia N810 Internet tablet
14.04.2008

HTC Touch
20.01.2008

HTC P3300
21.12.2007

HTC P3600
02.12.2007

dlančniki/tablice
arhiv predstavitev
Nokia

Nokia T20 


Nokia T20

14.10.2021
Objavil: Dare Gliha

HMD Global je predstavil nov tablični računalnik Nokia T20. Popolnoma nova tablica prinaša klasično kakovost telefona Nokia na velikem zaslonu z vrsto vsestranskih funkcij in dolgotrajno življenjsko dobo baterije. Tablični računalnik vam bo pomagal, da boste še bolj uspešni pri svojem delu in da se boste lahko sprostili, ko bo čas za igro.
Nokia T20 označuje uvedbo popolnoma nove serije T. Opremljena je z inovativnimi in dostopnimi funkcijami, vključno s kristalno čistim zaslonom 2K, ter triletnimi mesečnimi varnostnimi posodobitvami in dvema letoma brezplačnih nadgradenj operacijskega sistema (OS).

Florian Seiche, izvršni direktor HMD Global, je poudaril: "Vedno poslušamo in se odzivamo na želje ljudi. V zadnjem letu dni smo opazili povečanje hibridnega modela dela in spletnega učenja ter vse večjo uporabo družbenih medijev, platform za video klice in pretočnih storitev. To je povzročilo povečanje povpraševanja po tabličnih računalnikih, ki se je v tem času povečalo za impresivnih 53 %, torej v prvem četrtletju med letoma 2020 in 2021 . Tako smo ustvarili prvi tablični računalnik, ki bo ustrezal spreminjajočim se potrebam ljudi in njihovi želji po vsestranski tehnologiji in funkcijah. Nokia T20, zasnovana za delo, učenje in igro, ponuja klasične lastnosti, ki jih imajo ljudje radi in jih pričakujejo od naših pametnih telefonov, vendar tokrat v povsem novi obliki."

Ben Wood, glavni analitik pri CCS Insight, je dodal: “Trg tabličnih računalnikov je doživel renesanso. Naše zadnje poročilo Connected Consumer Radar razkriva, kako pomembna je postala ta kategorija. Od začetka pandemije namreč kar 27 % lastnikov tabličnih računalnikov prepoznava njihovo večjo vrednost.”

Varnostno in programsko znanje, ki ga je prepoznala panoga
Tako kot pri telefonih Nokia sta v ospredju varnost in programska oprema. Govorimo o dveh letih nadgradnje operacijskega sistema za naslednje korake v sistemu Android ™, skupaj s tremi leti mesečnih varnostnih posodobitev za zaščito pred najnovejšimi grožnjami. Varovanje otrok pred prekomernim preživljanjem časa pred zaslonom je enako pomembno kot negovanje njihove ustvarjalnosti in učenja. Nokia T20 je tako opremljena z Google Kids Space, zaupanja vrednim načinom za otroke za raziskovanje aplikacij, knjig in videoposnetkov, ki negujejo njihov radovedni um. Google Kids Space deluje vzporedno z Google Računom vašega otroka. Lahko mu ga pomagate upravljati, in sicer s starševskim nadzorom Family Link.

Oblikovanje, podprto s priznanim znanjem o pametnih telefonih Nokia
Nova Nokia T20 je zasnovana z isto skandinavsko oblikovalsko filozofijo kot telefoni Nokia. Gre za poenostavljeno in čisto obliko, kjer so vse podrobnosti, robovi in površinska obdelava oblikovani z mislijo na enostavnost uporabe že od samega začetka. Trdna kovinska konstrukcija ohišja in poliran 3D okvir odlično pritrdita velik zaslon na tanko kovinsko ohišje. Tablični računalnik je narejen tako, da traja.

Dolgotrajna življenjska doba baterije, ki omogoča delo, učenje in igro
Nihče si ne želi biti priklenjen na polnilni kabel, in tudi vi se lahko zaradi dolgotrajne zmogljivosti baterije enostavno sprostite. Zmogljiva 8200 mAh baterija omogoča 15 ur brskanja po spletu, sedem ur konferenčnih klicev ali 10 ur gledanja najnovejših filmov. Tablični računalnik ima tudi hitrejše polnjenje, kar pomeni, da se lahko hitreje vrnete k svojim opravkom.

Uživajte v stvareh, ki jih imate radi
Ne glede na to, ali gledate najnovejšo oddajo ali podirate osebni rekord pri igranju igrice, bodo na zaslonu 2K prikazane vse podrobnosti. Z naraščajočim številom video klicev je Nokia T20 prav tako popolnoma primerna za vodenje pomembnih poslovnih sestankov. Tablica je tudi certificirana za modro svetlobo, ki je prijaznejša do vaših oči.

Ko je čas za sprostitev, se udobno namestite in uživajte v avdio knjigi z otroki ali svoji najljubši glasbi z osupljivo kakovostjo zvoka. Zahvaljujoč stereo zvočnikom z OZO Playback boste ujeli vse podrobnosti in resnično uživali v poglobljenem poslušanju. Prav tako ima tablica dvojne mikrofone (Dual Microphones), s pomočjo katerih vas bodo slišali tudi, ko boste v hrupnem okolju.

Poslovni partner, na katerega se lahko zanesete
Nokia T20 se pridružuje najširši floti Android Recommeneded naprav (AER), ki izpolnjujejo Googlove stroge zahteve za podjetja, kar pomeni, da lahko napravi zaupate, da bo podpirala tudi vaše poslovanje. Nov tablični računalnik prav tako deluje v harmoniji s HMD Enable Pro, rešitvijo za upravljanje mobilnosti v podjetju, zasnovano za preprosto uporabo in upravljanje uvedenih naprav prek vmesnika na enem mestu.

Trajni in dolgotrajni dodatki, ki bodo odlično spremljali tablico Nokia T20
Ker si ljudje želijo manjših dodatkov, je na voljo ponudba Micro. Ti dodatki ponujajo edinstveno tehnologijo polnjenja, udobno se prilegajo vsem ušesom, hkrati pa imajo več kot devet ur delovanja baterije. Kompaktnost s super tankim polnilnim ohišjem, ki zagotavlja dodatnih 18 ur poslušanja, pa ne ogroža kakovosti zvoka.

Da boste še mirnejši, je na voljo ovitek Rugged za tablični računalnik, ki napravi zagotavlja dodatno zaščito ter ovitek Flip, ki ga bo ohranil začetno svežino tablice.

Zaupanja vredna partnerstva za najboljše izkušnje v svojem razredu
Spotify bo lastnikom Nokia T20 omogočil dostop do 70 milijonov skladb in 2,9 milijona podkastov. Express VPN, za dodaten nadzor nad vašo zasebnostjo na spletu, bo na voljo na tabličnem računalniku Nokia T20 s 30-dnevno brezplačno preskusno različico.

fotografije
komentarji