marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
37,3 x 39,6 x 14 mm
Teža:
60 g
Čas pripravljenosti:
do 7 dni
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Sony Ericsson

Prva kolekcija bluetooth ženskih zapestnih ur

Sony Ericsson MBW-200


Sony Ericsson MBW-200

26.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Priročne, zapeljive in edinstvene zapestne ure Bluetooth™ MBW-200 predstavljajo razširitev izjemno uspešne serije ur Bluetooth ™ MBW-150. Izberite si tistega izmed treh modelov, ki se najbolj prilega vaši osebnosti, in bodite prva izmed vaših prijateljic, ki lahko s svojim telefonom upravlja s pomočjo zapestne ure.
Ste preslišali pomemben klic ali sporočilo SMS, ker telefona niste slišali ali ga niste mogli najti na dnu vaše torbice? Z uporabo MBW-200 se vam to ne bo pripetilo nikoli več. Uporaba inovativne Bluetooth™ tehnologije tem uram omogoča, da izpišejo ID klicatelja in ob zvonjenju vašega telefona ali prejetem SMS sporočilu tudi vibrirajo. Zavrnite ali utišajte klic s tipko na uri ali pa nanj odgovorite in začnite klepetati preko Bluetooth™ slušalk ali mobilnega telefona.

»Serija MBW-200 predstavlja naslednji korak pri razvoju brezžične tehnologije Bluetooth™,« je dejala Karmen Mandic, poslovni vodja za izdelke pri Sony Ericsson. »Ženske lahko sedaj kupijo Bluetooth™ zapestno uro, ki ponuja brezžično funkcionalnost in jim daje priložnost, da izrazijo svoj okus. Vsi si želimo izdelke, s katerimi si olajšamo življenje. Zadostovalo bo, da le na kratko ošinete uro in videli boste kdo kliče in koliko je ura. S pritiskom na eno samo tipko pa boste lahko zamenjali glasbo ali pa uro uporabili kot daljinski upravljalnik za glasbo, če se vaš telefon nahaja na drugi strani sobe – vse to v eni stilsko dognani napravi.«

Serija MBW-200 je bila oblikovana v sodelovanju s podjetjem Fossil, enim od vodilnih podjetij na področju izdelave zapestnih ur, in vsebuje znanje Sony Ericssona o tehnologiji Bluetooth™. Modeli so na voljo v treh oblikah: bleščeča zapeljivost (Sparkling Allure), sodobna eleganca (Contemporary Elegance) in večerna klasika (Evening Classic). Zapestne ure Bluetooth™ so opremljene s kristalnim steklom z dodatkom mineralov, ki je odporno na praske, in namazom proti bleščanju, ki zagotavlja optimalno čitljivost in odsev. Diskretni, a stilski in jasni dvobarvni zaslon OLED je neviden, ko se ne uporablja in popolnoma čitljiv tudi v svetlem vremenu, tako da lahko enostavno vidite kdo kliče ali katera skladba se predvaja.

Se ne morete odločiti, katera Bluetooth™ zapestna ura vam je najbolj všeč? Sony Ericsson se je povezal s tremi vodilnimi teniškimi igralkami, s pomočjo katerih vam bo pokazal, kako ima vsaka MBW-200 zapestna ura svojo ločeno osebnost in lahko ustreza vsem življenjskim in osebnim stilom.

Model bleščeča zapeljivost, ki jo nosi 19. letna slovaška igralka Dominika Cibulkova, je glamurozen a obenem trden in športen - izdelan je za popolnega mladega ljubitelja mode. S svojim trendovskim belim usnjenim paščkom in zaslonom z okrasnimi kristali ta stilska zapestna ura popolnoma izkazuje vašo zavezanost modi, obenem pa je praktična in priročna.

Model sodobna eleganca, ki jo nosi 18. letna danska »princesa tenisa« Caroline Wozniacki, je popoln za mladega profesionalca, ki želi ohraniti predanost poklicu in obenem ostati povezan. Spoznajte prednosti zapestne ure iz nerjavečega jekla in uživajte v njenem učinkovitem ravnanju s klici ter bodite v središču pozornosti, kjerkoli se pojavite.

Model večerna klasika, ki krasi 19. letno madžarsko superzvezdnico Agnes Szavay, je klasične a obenem sproščene oblike. Stilski usnjeni pašček in diskretna črna številčnica se zlijeta z vsakim okoljem in uro lahko tako nosite doma, v pisarni ali na vikend izletu. Opozorili z vibriranjem za sporočilo SMS ali če se premaknete izven dosega telefona bosta tistim, ki so na poti, omogočili, da ne bodo nikoli več zamudili pomembnega sporočila.

Zapestne ure MBW-200 bodo na izbranih trgih na voljo od zadnjega četrtletja.

Sony Ericsson bo z dodatnim izdelkom razširil tudi serijo MBW-150. MBW-150 Classic je športna različica z rjavim usnjenim paščkom in belo številčnico, ki bo na izbranih trgih na voljo zgodaj v naslednjem letu.

fotografije
komentarji