marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
205 mm x 145 mm x 25 mm
Teža:
320 g
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Sony Ericsson

Prikažite vaše fotografije v stilu

Sony Ericsson IDP-100


Sony Ericsson IDP-100

02.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Vse prepogosto se zgodi, da slike, posnete z mobilnim telefonom, ostanejo le na telefonu in se le redko pokažejo drugim, pa še takrat na majhnem zaslonu. Čas je, da s temi posnetki pridete na dan, saj jih lahko sedaj s ponosom prikazujete s pomočjo odličnega okvirja za digitalne fotografije Sony Ericsson IDP-100, ki je izvrsten dodatek vašemu telefonu Sony Ericsson Cyber-Shot™.
Ker okvir omogoča preprost prenos fotografij, tako s Cyber-Shot™ telefona kot tudi iz navadnih digitalnih fotoaparatov, lahko vsi nadobudni fotografi svoje posnetke prikažejo v vsej njihovi lepoti. Vaše najljubše posnetke lahko prenesete na številne načine - z Bluetooth™ tehnologijo, prek USB flash pomnilnika, kartice M2, micro SD, SD ali MS Duo in tako zagotovite, da jih bo moč videti. Ta stilski 17,5 centimetrski okvir s svojo svetlečo temno sivo barvo, ki se lepo poda v vse prostore, vam omogoča prikaz fotografij v vodoravnem ali navpičnem načinu in ga lahko obesite na steno ali pa postavite na nočno omarico ali pisarniško mizo.

»Spomini so neprecenljivi in nenadomestljivi,« je povedal Jacob Sten, vodja oddelka za dodatno opremo pri Sony Ericsson. »Okvir za digitalne fotografije IDP-100 je odličen dodatek k vašemu Cyber-shot™ telefonu, saj vam omogoča, da na preprost način prikažete vaše najljubše trenutke v visoki kakovosti. Toda okvir IDP-100 ni namenjen zgolj uporabnikom mobilnih telefonov. Zelo smo ponosni, da lahko ta okvir sprejme, shrani in prikaže do 500 fotografij na različne načine. Okvir posnetke po prenosu samodejno obrne, izboljša in poveča ali pomanjša na ustrezno velikost, tako da boste lahko uživali ob obujanju vaših spominov.«

Okvir IDP-100 se odlično poda k vašemu C905 Cyber-shot™ telefonu. Sony Ericsson je k prvem telefonu s fotoaparatom z 8,1 milijona slikovnih pik sedaj dodal še odličen dodatek, ki vam omogoča, da prikažete vaše posnetke v vsem njihovem sijaju. Posnetke lahko prikažete in z njimi upravljate z uporabo menija na dotik. Oglejte si različne možnosti in izberite vam najljubši način predstavitve. Poleg tega okvir uporablja funkcijo za izboljšanje slik Digital Image CorrectionTM (DIC) TM, ki zagotavlja, da so vaši posnetki vedno prikazani v najboljši luči z ustrezno prilagoditvijo barv, tonov in izostritvijo robov.

Okvir IDP-100 je združljiv z vsemi telefoni, ki uporabljajo kartice M2, micro SD, SD ali MS Duo ter USB ali Bluetooth™ tehnologijo. Okvir bo dostopen na izbranih tržiščih v temno sivi barvi v 4. četrtletju.

fotografije
komentarji