marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
119 x 61 x 14 mm
Teža:
93 g
Čas uporabe:
do 25 ur
Čas pripravljenosti:
do 700 ur
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Sony Ericsson

Pogovarjajte se brez prekinitve

Sony Ericsson HCB-108


Sony Ericsson HCB-108

02.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je predstavil Bluetooth™ prostoročni avtomobilski telefon HCB-108 z elegantno nordijsko obliko, ki vam omogoča udobne pogovore na poti – telefon enostavno pritrdite na vzvratno ogledalo pri čemur ne potrebujete žic, napora ali truda.
Telefon zagotavlja najdaljši čas pogovorov na trgu in ga je moč enostavno prestavljati med vozili, če mnogokrat uporabljate zasebno in službeno vozilo. Lahko pa ga uporabljate tudi v pisarni, kot konferenčni prostoročni telefon. Le odpnite sponko, pritrdite telefon v drugo vozilo in že ste pripravljeni.

»Novi Bluetooth™ prostoročni avtomobilski telefon HCB-108 je idealen za posameznike, ki morajo ostati v stiku na poti. Presrečni smo, da lahko kupcem ponudimo izdelek, ki omogoča najdaljši čas pogovorov,« je dejal Jacob Sten, vodja oddelka za dodatno opremo pri Sony Ericsson. »Novi Bluetooth™ prostoročni avtomobilski telefon HCB-108 je naš najbolj cenovno dostopen prostoročni telefon v tem cenovnem razredu, a zaradi svoje prijazne cene ne žrtvuje izgleda in občutka najvišjega razreda, ki ga naši kupci pričakujejo od Sony Ericsson."

S svojimi zavidljivim časom pogovorov, ki znaša kar 25 ur, in stanjem v pripravljenosti, ki je lahko dolgo cel mesec, vam novi Bluetooth™ prostoročni avtomobilski telefon HCB-108 dlje kot kadarkoli prej omogoča uživati v kristalno jasnih pogovorih in vrhunski resnični dupleks kakovosti zvoka, obenem pa je opremljen še s tehnologijo za zmanjševanje odmevov, izničevanje šuma in digitalno obdelavo signala.

Bluetooth™ prostoročni avtomobilski telefon HCB-108 bo na izbranih tržiščih od začetka zadnjega četrtletja na voljo v črni in srebrni barvi. V sodelovanju s podjetjem Saab ga bomo predstavili tudi na pariškem avtomobilskem salonu, ki se bo začel 4. oktobra 2008.

fotografije
komentarji